all talk no action 係 PR 分化國際線既手段 - 個別 POST 細心分析

718 回覆
105 Like 153 Dislike
哦,咁你去 twitter 撐下 GOP 未??
撐 Trump 都要面對現實實事求實架
所以 PR 今次成個 campaign 好成功
佢睇唔到呀,仲唔同樓豬一齊求傀儡登做野
班左膠咁撚7 就算吧啦,必要時賣港。仲同佢地一齊尻,晒時間
根本你求完拜登,都係無結果,比班左膠搞晒左,所以一齊等收皮。成個美國同媒體 靜撚晒,因為好多人包括我都覺得班左膠係痴撚線,晒氣啦
呢段野 cut 前 cut 後唔完整明顯斷章取義,你有冇睇過成段完整既片?? 有 KOL 講過呢個係 fake news,FYI:

https://youtu.be/nnbaCu0FLMo
好老實講就算反侵嘅都好 只有好少數真係會覺得拜登會俾侵更加幫到手
同埋就算實事求是式撐侵 做下分析 都會俾PR群起屌 顏純鈎就係一個好好嘅例子
咁你睇唔睇到我 #1 寫 三航母、重組供應鍊,強硬日台,聯結 QUADS ??
愛登力又贏,快d同邵藍 傲狗cap水撐登再賣港
無視選舉舞弊, 死要撐個deep state傀儡
跟住跪低求人反共
侵反共, 睇唔到總之佢係獨裁者
死都反個最反共嘅人, 講事實又話分化
仲衰過之前個四年,所以等收皮啦,日日點收皮你有眼睇
有咩你叫邵藍呀,呢d就藍啦
咁大家都係覺得 Biden 不確定性太大,但重點係其實中共都唔知 Biden 想點,你見過年前不停迫拜登對話就知,結果對話仲要無共識各自表述

事實 Biden 明明係不確定,但武俠小說 KOL 就劃晒正邪 我想講更好笑係大紀元美國d支線希望之聲果d都轉晒風撐 Biden 啦,大佬實事求事啦 佢真係咁邪惡你更加要同 Trump 逼宮啦,係咪??

所以上面條友係痴線
我撐 Trump 但無講過你講既野
5月印太歐美加埋 5 架航母響中國門口,歷史上發生過? 咪痴線啦
我講左 N 次呢個係 PR 既 campaign,引黎大量撐 Trump 做左真心膠
岩啦 我諗你去跪求傀儡登啦,等佢用策略性容忍既方法應付中國,其實你開post都冇用,因為明眼人都知班左膠包括你有幾咁on9, 撐個咁撚廢既拜登,所以唔洗PR 其實都係等收皮。我只係睇唔過眼 呢班賣港撚仲有面出黎。 所以入黎屌7你地,就係咁簡單。
因人廢言?明晒,原來係 波台狗

我嚴正聲明,波台無嬲到!唔好再屈波台嬲左
https://lih.kg/2353429
Biden 有八千幾萬票𠻹

咁咪尤得啲五毛左膠撐China Joe, 仲訓緊?
你真係唔鐘意 Biden,撐 Trump 逼 Biden 咪得 人地講明 4 年後出翻黎,要政治能量同政績,攻擊 Biden 外交軟弱就係最好辦法
咁拜登真係愈做愈廢,呢個事實黎,做唔到野就無人支持,真係好簡單,無人話要外判抗爭,只不過班左膠同泛民代表香港人去國際線撐登,出賣香港人,咁比人屌7都好合理,所以咪再cap水啦,愈做愈衰,番去食屎啦
P你老母R

Trump 比China Joe偷咗個總統,叫人接受現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞