韓國電影集中討論區 (13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
哭聲嗰種仙氣冇咗而家好似嗰啲暴發戶富婆
認真呢
我覺得ok 喎
著到可以直接行去拍penthouse
agger 話說好耐冇睇佢啲作品
收視唔係好差咩?睇咗第一集但睇唔落去,影嘅眼神接觸好多但冇情愫流動
你冇睇佢同姜河那嗰套咩?
【演員樸慧恩,首次拍攝後因演技不足從電視劇《還魂》下車】

8日,某電視劇局相關人士對媒體表示:「樸慧恩雖然被選為tvN《還魂》的女主,但最近從電視劇退出。」樸慧恩從被選為《還魂》女主的消息公開後就成為了話題。她與李宰旭、ARIN、黃旼炫等完成劇本練習後,還進行了首次拍攝。但演技能力不足,與劇組討論後,最終決定退出。因此,《還魂》目前正在尋找其他女主人公,處於拍攝暫停狀態。雖然參與拍攝後演員退出的情況不多,但對外表示是「演技不足」的原因還是非常少見的。
呢單嘢幾好笑
呢套好似麻麻,前年果套vertigo評價好啲
車勝元冇左鬚
一踏入暑假,韓國即刻整個第四波,點搞
羅生嗰套勇者無懼照上,其實咁嘅時勢永遠都唔會有最好上映時機,我寧願上咗佢算。black widow單日都過10萬人次
睇咗台版《當男人戀愛時》,前段喜劇節奏幾好,後段拖沓到不得了,係咁撒狗血,典型韓式style 不過睇邱澤演技大爆發係正嘅 遲啲睇埋韓版比較下
康蛇快手到 我等正場
唔知香港會唔會重映 感官世界、本能、大逃殺都有重映,但呢套文藝片唔知有冇機
原來上次重映已經係3年前不過重映我想睇綠洲多啲
上次電影節版唔係4K
原來係4K修復 眼殘左
全度妍有望主演卞成賢(不汗黨)執導的Netflix動作驚悚片《殺死博順》(길(KILL)복순,暫譯)。全度妍將在片中挑戰出演女殺手,這也是她精挑細選後定下的全新項目。影片將於今年年底開機。 ​​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞