韓國電影集中討論區 (13)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
我都唔知 不過李秉憲個性格的確有可能 佢俾人醜聞勒索第一件事係攬炒告鳩人 應該都係會幾有手段
明哲保身 話說果期李秉憲有冇俾人雪到?雪咗幾耐?
呢個真係韓國網民邊睇邊屌嘅演員
佢老婆都算好娶到真係三生有幸
冇雪到 好似係一四一五年之間爆醜聞 但係佢同年上咗套寒流黑金 然後立即影帝大滿貫
之後又去咗荷里活發展 仲係有闖出名堂嗰隻 韓國人就當冇咗件事

題外話有都市傳說話佢比財閥收咗做契仔 不過搵唔到任何可信嘅媒體 得中國的Conten farm有報
其實去到佢個級數既男演員應該唔驚醜聞啦
次一級既朱智勛有醜聞都好似冇休息過
唔知洪常秀同金敏喜他朝有一日回唔回到鄉
諗起朴有天仲未見得光
都係睇吓群唔群到大佬 朱智薰入到河正宇個圈子咪叫出得返嚟 但係都要由配角開始做起
其他同齡人 玄彬 姜棟元 孔劉 一早做緊主角
我都有睇過題外話,話李炳個樣好似李氏粒孫,所以獲垂青。

好似韓國人都係先睇你實力,同埋後台有冇資源,李炳黃,朱智勛毒,劉亞仁兵役都翻到身
你個名算唔算有實力冇後台
我拍緊Netflix綜藝,有金泰浩做我伯樂已經好好
劉亞仁兵役相對算小事了,係韓國人先睇得咁重
你係盧洪哲?google咗一陣
係洪哲呀
本土負評多都難搞,不過上年佢上完我獨風評好似好咗,宜家啲存貨睇落又鋪人脈又孭商業片,幾好
我先入無限挑戰嘅坑再到韓影,阿修羅team都上過去做宣傳,班阿叔幾搞笑又放得低身段
黃晸玟同朴明秀
CJ加入暑期檔,嚴智苑、鄭知曉、吳允兒、李雪主演電影《謗法:在此矣》正片已送審,準備上映(樂天 摩加迪沙、NEW 人質、CJ 謗法、SHOWBOX 水坑 討論中)
該片延續tvN電視劇《謗法》的世界觀,但帶來了「在此矣」這個新設定。在此矣是韓國民談中的妖怪,讓死去之人復活或是被譽為被擺布的對象。講述隨著疑問殺人事件犯人的屍體復活被揭露,曾經追逐該事件的前職記者和謗法師去挖掘隱藏真實的驅靈驚悚故事。電視劇《謗法》導演金勇完執導,電視劇和電影的劇本都由延相昊編寫。
CJ出呢套有啲保守喔
依家見到延尚昊個名有少少抗拒 硬係覺得有伏
諗起郭度沅上RM宣傳,好好笑
其他三套都猛,cj可以中秋再衝
得屍殺列車曇花一現,後繼無力
次次開到個頭勁一勁之後失曬控收唔到
由黃晸玟主演,翻拍自華語片《解救吾先生》的電影《人質》公開首張海報並確定將在夏天上映。
該片除黃晸玟之外的主要演員均為新人。講述演員黃晸玟作為VIP試映會後被綁架的同名韓國演員登場,雖然一開始他以為是惡作劇,但之後他發現綁匪們手段之殘酷,比任何電影中見過的都要極端,因此相信了他們是真的綁架犯這一事實。由於綁匪24小時內要求支付天價贖金,為此拼死努力尋找逃命出路。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞