[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
直接flagship買, 用集運寄番hk
唔使high shine都仲有好大範圍
都唔知你係想要clay定pomade定咩嘢
但係mihk嘅牌子都係個兩三個
hong kong home brew,luxignite,太平同埋部分飛仔同hkhb嘅collaboration係mihk
有興趣就自己上佢地官網睇啦
唔該巴打
佢隻matte paste好好用,夾埋blackwater用個髮型打完波都keep到8成

有無crafted review?
係?咁要order埋black water試試

crafted質地creamy,上頭好流暢無kick. 單用post style我覺得medium hold, pre+post就firm hold, 但佢pre完個質感幾正,唔係太多products做到
Keep左好多年超短頭髮最近三個月開始留返長少少而家會倒啲爽身粉落手搓勻再摷個頭一來有volume 二來可以吸油

有無啲咩product 推介
唔求硬或者變乾,只係想有返d volume ,希望唔係令面
其實係咪鹽水/粉最啱我?
定我keep 住用爽身粉就算
clk都出咗orient隻clay
想問下如果有firsthand supply隻clay pomade 應唔應該買orient隻clay?
應該
想知點解
香啲
你用新版

我限量版覺得唔算香,草木味
有無人用過新個隻uppercut clay? 係咪變左水溶性之後正好多?
啱啱剪咗個Spiky, 想問問有冇邊隻clay/clay pomade介紹? 唔想太啞,想見到啲layer
同問
之後係?
應該大陸做
你睇嵐都好似幾買得
佢係咪應該改名
話時話
我未用過
睇評測好似一般般咁
見個post 話之後英國造
Bromade D 評測佢哋幾款products都ok..
你都戇撚鳩 人哋講到明下一站英國做
一睇就知咩事啦 人地移民呀
去到英國嗰邊繼續做啊
唔通佢移民去大陸?
睇story其實一樣
材料都係美國,都係佢自己手造,只係個人移咗民,變咗叫做喺英國製造
比張x記d sales伏咗 Orient隻clay pomade話可以gel side part頭 點知一用乾到好似clay咁
Gel短頭髮就啱
佢係咪講錯左Texture clay?
Side part真係唔多掂,會見到一粒粒添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞