[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
之前用開白盒mm balm
主要係for 摷鬆個頭同執執前陰
有冇其他類似啞色髮泥推薦
Swxx hair連coffee shop都撈埋
又身痕想試grim grease d 嘢,有冇人用過有評價
電左髮 用返first hand 變到太乾
應該用咩product 好
用過2018 line嘅 cream Pomade & gel pomade

cream pomade- 幾香,易梳,中令身
gel pomade- 普通gel type,青蘋果味
隻cream pomade 用落係咩hold ?
Easy money 嘛 所以咪周街巴巴shop同cafe
first hand claypomade乾咩?

我用好油好令
How to buy
都係用外國集運啦
以前我用乾喎又
firm hold
買grim grease我覺得最好等到black Friday買

佢玻璃樽重身,接近0.8磅。唔似其他牌子膠樽,一磅運到2罐,分擔到運費
American crew係咪伏
用落似gatsby
都係,不過身痕可能等唔到 black friday
呢幾日真係太熱 想去剪番短個頭
尖沙咀有無邊間barber shop 推介
重埋唔好買佢嗰隻Heavy Hold WaterBased Clay Pomade

問人借嚟用過,完全洗唔甩
我本來真係想買尼隻
嗰build up勁到我第二日可以就咁濕水吹乾當打底

唔係我鳩吹,佢網店review都有人咁講
見到,一於唔買呢隻慳番d
咁難洗係firsthand 隻pomade試過
兩者比,firsthand易洗好多,2梘已乾淨

呢隻heavy hold令我諗起當年嘅blackship...
用緊豬油
我用firsthand係第一版堅難洗,嗰陣佢地都有質素唔穩定問題,可能之後變咗

blackship我前排買咗而家reformulated又冇乜嘢
粉紅豬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞