[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
Blumaan出左新打底水
有冇人用過by valian? 想知佢隻 revolution 好唔好用?
傑志球員出的product 有冇人試過?
黑罐香啲但無咁硬,紅罐啲味偏甜
油頭其實係咪一定要用髮蠟先最好
本身真係冇咩點用呢類產品
加上自己都大汗
但個頭唔整又好亂
有冇D用落清爽D既推企
唔使話要定足成日型
起碼唔亂就好足夠
唔該
油頭唔係應該用pomade咩朝偉個隻喎

但而家仲興油頭咩 個個都興留少少陰
同問 想知有咩蠟硬身d,頭髮好軟gel完都仲貼,想少少鬆但又令身(已吹好個型同落打底)
試過第三款,都幾好,hold到幾耐但唔算好硬,少少令身
第三款texture clay都令身?
仲有冇人用緊Templeton Tonics Oasis Clay?

依家質素點?
電完頭髮有冇啲濕濕地cream cream地既product介紹
江獸?
之前開post問過

https://lih.kg/3085272
入面隻kevin同一支日本野都有人推,我就買左住髮型用品店推介既膏狀野,用完會微微硬但睇落似濕濕地
Hairspray噴完好快唔硬 係咪正常
睇完post
本身有陰 向前, 想有返D層次
係咪orient texture clay最好?

另外Hairspray揀邊隻好
最好冇味 唔想clay同hairspray溝味
你地平時去開邊度剪頭髮?本身剪開果個去左外國,所以想搵個新嘅剪

想問下用咩hair product可以有上面呢種feel?
台灣隻orien t同jaam有冇用後感
人地明星又電又夾
Orient用過幾好,但講力水其實黑色四方個隻泥仲好,上面好似有
我當然知啦清。
只係想知道剪完呢種頭應該用咩product好姐
jaam好乾好重,個髮型好易冇晒線條

orient clay pomade 好乾但冇咁重
易唔易洗走? 以前用舊版mm 但我好大汗勁快塔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞