[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
嵐真心唔掂
Chemical 野 乾到仆街
除非係只會gel 唔洗點梳既頭
所以我覺得唔值咁貴
Hello 邊度有得買呢隻?
🙇🏻‍♂️
上年出限量版時買,依家應該香港冇人賣
https://www.instagram.com/p/CZKtonjBL14/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
岩岩買左luxignite,唔知點解次次gel完1,2個鐘
就開始塌,仲要變哂做白色粉粒,搞到好似頭皮咁
但我又覺得佢幾好洗,想問下巴打有冇其他牌子介紹
Matt Clay?
師兄冇咗幅圖 可唔可以講多次係咩牌子
想問咁多位師兄 點睇 整地出個隻嘅 Jaaam 打底同髮泥
用緊,偏貴,所謂同香港人一齊製造嘅品牌,確實係名過於實,同坊間大部份造型產品一樣,用喺唔同頭髮質地又或者唔同濕度嘅情況底下,都都有佢嘅問題,例如持久力唔夠,容易點塔等呢啲問題…
我覺得好乾 好難推 希望會改善
只能夠講呢個牌子贏在個包裝😓
佢markting做得好好搞到我都想試

佢隻打底有咩評價?
morris motley依家邊到有? 係咪19髮棧嗰啲舖頭都有?
天氣又開始潮濕 啲打底,hair spray 開始唔夠力 巴打們有冇推介
整開微彎空氣感髮型
thx巴打
請問有冇邊隻代替到motley morris shine?
Mm d 質素差左又貴左,好似因為改左大陸做
其實唔介紹價錢,最緊要天然唔傷頭又易推
有無hair sprayw推介

而家用緊支天藍色大大支既cuimui好似係咁叫 都唔差
改左mic?
reddit d 鬼話係
屌晒鬼
同意 之前拎過sample泥試 幾差吓
反而想問吓打底有冇人用過 o唔ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞