[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
佢本身就係用monarch
想問下巴打邊度有lucky tiger隻hair tonic賣啊?

同埋有無其他類似藍豬水既產品可以推介,想要冰涼感既,隻藍豬水已經放冰箱但係都無咩感覺

唔該曬!祝大家虎年快樂
唔係
有冇邊隻似firsthand pomade bayrum咁好力同痴?
依家好多聲稱matte finish都唔係真係matte
Stickmore clay都有d令,styling cream先係真matte finish,不過就要預上頭會乾到扯頭髮
uppercut clay係咪都係令身?
uppercur clay啞色
而家淨係用orient texture clay
隔兩個鐘左右就會無晒volume
但係唔想用spray ,因為中意restyling
想問下其實可唔可以濕髮落一次texture clay打底,吹乾再落多次定係都係買返支鹽水
本來用hkhb styling cream 夠hold不過唔中意佢太令身所以先轉左

中短髮,兩邊剷青,只係向後梳少少露返個額
建議買orient clay pomade打底,再落texture clay
Clay pomade係可以濕髮用再吹乾?
會唔會好令身?同埋之後可以restyling?
唔該晒
clay pomade超乾身,可以濕髮用再吹乾(乾髮用好kick),不過,因為隻嘢會好乾好實,冇得restyle

texture clay反而令少少,濕用再吹乾會比較令

你要restyle係點restyle法,手撥?
其實隻隻都可以濕髮用再吹乾,

只要唔係濕令唔係油膩,乾輕的products就得

Gary蒲頭了
佢自從三年前俾人屌完之後都冇再入過嚟
都算見證呢個post嘅興衰
由一個月爆post變到成個禮拜先得幾丁留言
留長頭髮用邊隻pomade好
俾人屌咩
有冇人可以介紹blumaan 嘅product
又獅子又斑馬唔識簡
犀牛meraki打底用,濕用吹乾,頭會好漲好輕

獅子:張敬軒頭,效果好soft

斑馬:油性髮泥,好有力,但好撚難洗

熊:應該係最垃圾,所以唔知

猩猩:油頭pomade

個人覺得得meraki叫有用,其他就算,睇你想整咩髮型

如果唔係就諗其他牌子好過
btw,張敬軒個頭真係唔係普通人整到,好難整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞