[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
好似northern lights咁少少檸檬味都好啊
我覺得呢隻嘢造型力係幾好,但乾左會drop ,你哋覺唔覺
覺,要噴spray,同埋唔係好做到一束束,耐左有d毛毛會散出黎,可能product太輕身,重身髮泥應該無呢個問題
想問下江獸髮蠟好唔好用?
用黎講係幾好 但好多化學嘢
有咩評價
直身粗髮中長,通常摷亂,前陰做Quiff,呢隻都唔錯,不過要識得用,通常分兩次上頭比較好,啞色同輕身,夠黏力,全日都可以restyle,易洗,略嫌佢唔夠硬身…
有冇人用過香港足球員出的髮泥?
聽過但唔知咩料,好似幾堅咁諗緊試唔試摩洛哥泥/firsthand

Hkhomebrew原本想試但聽巴打講好快變臭
有無人用過zentro root lift個支野?上網吹到神仙水咁本身用緊shishedo 支staging powder ,諗緊試唔試blumaan支打底cream
用過覺得無乜特別
新手LM
想搵返一隻pomade係藍色半透圓盒,個texture透明啫喱
Hold得幾好,同埋好好洗 有冇Ching 知?
用過佢之前喺香港做嘅泥都試過擺咗咗四個月度就臭咗,之後佢轉咗由英國做,買過兩罐,都冇之前變臭呢個問題…
佢隻clay好正
但cream擺一陣就出哂水
係咪藍色透明
支持下Thunder Feather
用落去好過First Hand少少
T幾?
T1
有冇用過t2 t3?有咩分別
T1好似係pomade,t3係泥

其實好怕而家d product樣樣都要純天然連陣味都難聞埋一份

其實有時gel完d product香香地都想當裝扮既一part
有無巴打對梳有研究?
諗緊好唔好買nbaa把s型梳但都幾貴下差唔多成400

有無地方平d或者有高cp值既產品替代?
amazon jp
同我髮質一樣硬直彈,我會糖水上代替鹽水,鹽水推泥太kick,spray 方面我用黑人頭,噴下髮根&髮中間其實夠hold全日
糖水會唔會好lup好黏??係咪得wella有出糖水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞