[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXVII

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
Blue lagoon好好用
大盒又幾hold到
Gel quiff 輕鬆gel

有冇巴打用過?
The Prestige pomade邊到有得買?
除左Swxx Hair之外。
鹽粉有邊隻推介
The Salon Guy果隻
不過盡量都少用啦 倒咗落頭皮度會傷
Clay/paste一樣做到類似效果
如果gel 中短長度逗號頭
嵐好唔好用?
Templeton Black Krvken有冇人用過

最近reform左?
黎緊想剪呢d
想問係咪用clay pomade? 有無邊隻易洗推介下?

感謝
小弟粗硬髮想用clay嚟gel 偏casual嘅side part,想問各位巴打有冇咩邊隻product夠hold全日同埋可以令到側邊貼服
Orient claypomade
想問灰豬效果點
我之前都用mm 嫌貴轉左用嵐 幾好
用開hkhomebrew 嘅styling cream
想轉類似產品係咪orient 嘅texture clay?
Templeton Black Krvken /oasis

or

Orient texture clay
Orient隻clay用到一半有部分變左紅色
我變黃

氧化左
但我照用
好耐以前買落黑蓋白罐嘅Morris Motely Matte Styling Balm, 一路都覺得好好用
用哂再去買,變咗黑蓋黑罐,係咪換咗配法?
宜家佢勁硬重身,好唔好推,格硬炒仲會扯到啲頭髮
想問MM已經冇咗以前嗰隻?
又有冇另一隻可以代替?
摩油泥
有冇人用hkhb 好似賣斷哂
Templeton Black Krvken
好順好推,不過油左啲,少令至唔令的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞