[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
GME 事件,話白宮出手捉大鱷
關唔關Trump事?
你論點係咩?你想discredit 我定discredit 個d youtube片講既証據?如果你無logic 只係想discredit 我會覺得你似5毛。但似同係係兩回事,所以我唔確定。
GME 你覺得真係main street打贏wall street?
提示 : 軍管
Trump開場大戲,捉班華爾街deep state 金融佬?
Q 係負責執行,鍵盤戰士出手引班友出嚟?

資質差,sor
National freedom day
個stock market從來都係多錢既贏
至於捉邊個要睇落來,我覺得係會捉有份選舉舞弊個班
睇得出,佢地ignore 一D已經發生又否定唔到既証據,然後話我唔知點play out就等於踢爆我,我都唔知比人踢爆左d咩🤣🤣🤣🍿

呢單新聞好笑
布殊黎
唔係想猜謎語,大家係想睇你清清楚楚嘅資料整理
然後再決定信唔信你講嘅嘢
我簡單d講,多錢既就可以控制stock price, 你覺得係main street 打贏wall street, 我覺得係軍管下,軍隊可以用既錢可以做到任何野。main street 打贏wall street 理論上都無錯,因為軍隊係we the people.
希望呢個答案夠簡單易明
另外GAME STOP同AMC 都應該係暗語

Movies, Game over.

應該係侵侵同DOD 傾計😎🍿
大致上都明
但背後目的係想點就希望樓主guide下我哋
點解要用股市而唔用其他方法
thanks
咁你信trump trump相信正義既未賺錢囉,有咩比咁樣好?
其他招未出姐,睇落去。
另外前一兩日喺tg見到一個PDF
應該係法庭文件嚟
記錄咗啲盤問嘅對話
大約係講ms maxwell & jeffery 專搵啲女仔落club
再誘帶其他女仔俾Maxwell & jeffery

樓主知唔知呢單野咩料?
GME有大戶幫手接火棒應該係真嘅
不過亦都唔代表軍管緊
我知Jeffery Epstein 係kraken, 佢有哂其他deep state既人既強姦戀童証據之類。
https://www.cnbc.com/2020/07/02/fbi-arrests-jeffrey-epstein-friend-ghislaine-maxwell-sex-case.html
繼續支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞