[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
😂🍿
Alexa, how's the news, doesn't matter, it's all fake. 其他就好match Q個d神秘野
股災來嗎?
https://www.ebaumsworld.com/articles/the-donald-trump-time-traveler-theory-explained/85678724/

呢篇野好正😎🍿
我覺得,有個魔術師,有日同你講有隻牌收埋係棵樹入面。。。
另外我覺得,如果你控制到好多主要既factor, 你可以預知未來。。。
當然時光雞都唔係無可能

但我睇到trump tower點解比雷擊3次,我要share啦🤣😎,勁。
共產主義招數
可能全部都係安排好😊🍿
如果大家有睇Lin wood或者其他Q channel既post,佢地好強調大家唔好打vaccine, 我唔係medical expert, 但如果有人係醫生或者護士,或者medical 方面有專業知識既人,應該去幫手verify下當中既真假。
Vaccine明顯牽連政治同利益集團
唔止,當中有D 指控係講到個vaccine係用來殺人or placebo. 所以要有專業人士睇証據。
有冇消息緬甸係咪part of the plan
做法似中共
一樣啊
Trump幾時返番去
Trump重返白宮方法 我呢啲老百姓睇法得三種
1 一早就係一個局 部分責國賊以配合演戲來換取自由 軍方故意放拜登政府上台 某個時間點侵會重掌白宮

2 多州大選舞弊案件懸疑未決 最後侵以舞弊案勝訴 強大政治威望下重回白宮

3 強大民意支持下 利益集團倒向 逼令重新大選 軍方暫掌權力
區新明講過第二點,好似話有幾個搖擺州法院都受理定勝訴
如果真係贏咗就可以正式翻盤,最好嘅結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞