[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
Enjoy the show😎🍿
Enjoy the show😎🍿
如果我同大家講侵侵贏咗,deep state已經輸左,而侵侵正係到同全世界開緊一個大玩笑。無人會信

你未自己去睇下d証據係唔係9up囉,我都無你咁好氣。😎🍿Enjoy the show.
點解假登要ban哂侵啲行政命令?
職業特工隊, 蜥蜴人控制地球la
唔好玩啦 拜登已經簽左十幾項行政命令 啲內閣都過埋議會聽証任命曬 仲講侵侵贏左真喺自己呃自己
支持
lm
我而家覺得所謂外星人,係代表唔同種類既犯
實際上有冇行到呢?😂🍿
見到殘體字、preview 圖個design 都已經唔想睇
聯想到大紀猿之流
大紀元珍姐都唔知幾好😎🍿你都唔識睇
估唔到竟然係連登見到豬妹嘅片,老實講雖然係強國人講普通話,但佢從d線索理解到咁多真係好勁,不過有一部分我覺得係fake news同夾硬黎,但個主線應該係咁推
侵卸左任 仲有權力可以指揮軍方?
「走」前留左咩武器黎延續個「指揮權」/「掌控力」
佢有d新聞get唔到係script, 而如果你係telegram 同Q班人傾,佢地會guide住你等你知係script, 但大方向豬妹係中哂
支持樓主繼續出post,上個爆左1001冇得bin c
提提大家,2月1號係美國national freedom day.
唔緊要,我知我係岩,同你賭咩都得。😎🍿我驚你唔敢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞