[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
Depends on 軍隊係咪好人話事。
睇嚟你唔明,喺唔同語境之下同一個字嘅理解方式係唔一樣,個新聞只係一個通常用法。
如果一條新法律下一年先生效,就會話in effect on 將來某一日,亦可以話not in effect。
但你個網係美國法典網,即係一部有所有聯邦法律嘅法典,理論上擺得上去就係in effect 生效中。個法典作用只係列出全部聯邦法律比人睇,並唔係去說明某一條法律是否執行中。
講個好簡單例子,等如你拎一本書(法典)出嚟,指住本書條insurrection act,然後話軍管緊。
睇下醫生,move on 啦
肯醒未
樓豬你係唔係睇神秘節目睇到short撚咗
成日講埋啲咩解釋唔到就當晒事實
仲成日叫人自己睇玩猜謎語嚟故弄玄虛
你要做嘅係直接證明拜登就職總統係錯
🍿🍿🍿🍿
Enjoy the show (樓主做小丑)😂🍿
手足們仲未block樓主嘅快啲block啦唔係一陣同佢一齊柒出國際
Enjoy this post
宜家美國時間2月1日下午11點半
仲有半個鐘俾樓豬反cup樓豬加油
說好的national freedom day..
說好的10日內..
說好的反cup..

樓主之前實牙實齒咁打賭十日內有野發生,依家開始轉口風話無野發生唔等於敗登做總統點點點...你咁鐘意講logic 但自己又違反logic嘅
樓主算唔算連登侵粉嘅集合體
宜家已經到咗美國時間2月2日零時
本席在此宣布樓豬炒車
原來侵仲未輸!

好7呀
你咁似5毛既?logic 上請問你10日內你見唔到有野發生係咪等於你否定到個幾條片既証據?
咁請問你,你點否定個幾條片既証據?答案係你否定唔到。
咁請問你,法律上你呢個講法係點成立?你指出唔同語境又係咪你自己主觀覺得?有美國律師verify左未?
請你layout 哂所有logic然後睇下你踢爆左d咩証據,就會發覺你呢句statement 係幾無logic
我唔同意你嘅觀點就似5毛😂滑坡謬誤 Goodest logic
所以我一早講似同係 係兩回事,而請問你唔同意,logic上點否定幾條片既証據?你個人對於2月1號你睇唔到有咩事發生既情緒有冇影響你logic上既判斷?
你都幾撚搞笑我無踢爆任何野
我嘅著眼點係你自己同人打賭 講十日內會有事發生
依家無事發生 你就係到兜即有事發生左我地都睇唔到嘅
咁你一開頭打咩賭
你都無答我問題,一味否定而唔知否定緊邊一個點,5毛常用技兩,generalization
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞