[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
比錢係睇details report, 唔比錢就咁search睇有冇record.
呢個解釋番white house前面個個building 係做咩🏡😬
長擺啦,幾年後可能同btc 1=1
其實我都唔係咁睇到
似過關口嘅野
加碼,一加又升
鬼門關😂🍿

小心求証,但我覺得可信,有部份未確定/未知
https://www.instagram.com/p/CK_t0EUhTbO/?igshid=ny73x7nzhhoq

而家Q group入面既話題,係講緊super bowl gonna be like a puppy show, 香港時間聽朝7. 30 到係super bowl。當然時間又係一個期望同EQ 管理既野啦😎🍿
台戲咁玩法,我諗好快1USD 之後就唔知啦,對1BTC都有機

如果呢張圖玩真。
想知點解升doge 唔係升其他,有咩寓意
Elon musk 話Doge is peoples crypto, 咁可能背景同設計適合trump呢台戲做完之後既世界。
其他我無咩點研究,我只係覺得ETH function上多D
我都想知,我都係on99 跟樓主買
我見其他幣都有升,但doge呢幾日升得好勁

另外,wallstreetbet 成日帶人同一時間炒其他幣
我懷疑佢搵人接貨
佢一講完就跌
American football
三架 B-2
乜野事咁大陣像
我就係仲未link up到fly over個super bowl同 班sex puppy既關係。。。小弟不才
https://www.instagram.com/p/CK_0IbPhFUA/?igshid=1owsp011sdszp

另外仲有1221要解碼,大家幫下手睇睇
12:21 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞