[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
敗登嗰架咁細嘅
一啲霸氣都冇
Aircraft 1😂🍿
https://youtu.be/JRmlcEBAiIs
雖然大家都知
🤣🍿🍿🍿
睇你信唔信,成個Qanon 就係hit around the bush, 由多點去accumulated 一d clue出來,但唔會講明係點,幾時,發生左你睇番先知,如果你用一個點去同人講,只聽個個點既人會當你痴線,但係你有信念唔怕比人fake同佢地交流落去,你就知成套野係好make sense,this is the beauty of it, only for the ones who has faith and worthy.
General fylnn 講過,佢地贏就係唔會周圍同人講佢地exactly會做咩,當你以為佢係咁,佢就偏偏唔係咁。我比佢地fake過幾次,所以對於佢地講既日期同我會睇到既野,期望同EQ會管理好,佢地呢個layer 似係PR, 唔係真係同你講幾時幾日會做咩,而係話你知要相信佢,發生左之後你會用logic睇番,成件事係佢地控制住來玩緊。你信佢未買定D金,銀,Dogecoin, GME, AMC之類等睇戲囉,唔信未好似之前D巴打咁,一未話我炒車呀,痴線之類。成套野個設計就係咁,之前有位師兄講過,地下濕唔代表落雨,除左日日都濕之外,我仲諗到一句之前Q 班朋友同我講既說話,everyone think Noah was crazy, until it rains. 羅阿方舟既故事,Q做野真係好religious. 💡🍿
General Hyten
⚠️ Warning: Many users reported this account as a scam or a fake account. Please be careful, especially if it asks you for money.
https://t.me/generHyten

大家睇下最新個video general fylnn 講咩😂🍿
I will not concede that bottle of wine, I will leave it with that.
今日新聞講登仔坐AF1 wor 點解釋
原來上面有
追post😎😁
gme好多巴打損晒手
而家都係得6x 蚊
GME AMC純粹想民眾知道華爾街既醜惡?
Wallstreetbet 好似講緊hold AMC. 7蚊之類,由於我唔係投資專家,等相關人仕分析,本人買金買銀買dogecoin only,睇既係幾個月時間內既野。
Gme 我覺得目的達到唔會再繼續,佢哋有咁多嘢做,唔通真係focus去炒股咩
要留意wallstreetbet 條友仔想點
冇乜留意,但係wallstreetbet 係一個人? 之前好似話wallstreetbet 有鬼入侵
Eric trump 話佢個logo似young Donald trump, 咁我就唔知啦😂🍿
你唔講都唔覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞