[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
佢都戴頭盔話開放心態去睇
但每一樣野真係有關連
佢講過每一樣野都有文件去證明
可以煲好大,只係msm選擇性唔報
sorry,條片想講咩?
講番個鬼門關已經用完拆緊
同埋佢睇到一樣野,就係JFK Jr 之後出番來既作用。就係唔理你係邊個,你都要聽佢講。
佢有咩政治能量先?利申唔識
意義?
一個人主流話佢死咗幾十年,佢嘅死因重爭論咗幾十年都冇結論,連個兇手死都疑點重重
突然間活生生走出嚟,之前一直話佢死果堆主流意見同立論重唔即刻崩潰
土耳其喎大佬
如果冇錯,係咪話放咗喺土耳其嘅「敵區」?
不過呢單野鍵點連落去deep state到?
主流嚟講:塵埃落定
陰謀論:審訊完畢

之前睇區新明條片話其他搖擺洲起咗一共800個camp
咁嗰啲又拉晒未
樓主點睇拜登打比習近平。 又係戲黎?
假敗登:「老習,我唔係本尊。你自己睇路。」
之前好多地方都有,有冇興趣香港整番個?
我就係睇緊JFK Jr 既作用,anyway, 而家講緊impeachment 係個stage, 等睇trump trump點表演
我驚連習都唔係本尊,呢個未確定,大家可以幫手查下。發揮金田一/Sherlock Holmes既精神。
小甘乃廸,如果出番來,對美國以至世界影響,舉足輕重。
【環球薈報】法國容許僱員於辦公範圍內用膳

https://news.now.com/home/international/player?newsId=423802&refer=Share

另外大家應該會一路見到,盟軍國家會漸漸reopen同有各種原因唔打vaccine,証明隻病毒係個局,用來呃大家係屋企,搞great reset.
淨係記得老習做過心臟手術,有一排就頭都白埋
不過要扮唔難嘅,老習表情永遠都係得一個。
Deep fake 各種技術,要專業人仕debunk
另外 Q group入面有片,續格解釋,capitol riot係一台類似riot drill既演習😂🍿好正
Q group tg係咩?
等我都了解下
好幾百個wor
ARMY OF FROGS NEWS 🐸
DECODES NEWS AND JOKES
https://t.me/ArmyOfFrogs17

Try try this?
Secret News USA 🇺🇸
⚠️ Warning: Many users reported this account as a scam or a fake account. Please be careful, especially if it asks you for money.
https://t.me/USA_Secret_NEWs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞