[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
同埋trump trump仲可以簡場戲仲做唔做落去,MSM依然做壞人,做到收檔都得,但重點係邊個話事。
聽日就知堅定流
似者。
你個form2仔
但係佢啱唔曬 POTUS係搭Marine 1由南草坪去佢既目的地 通常都係去AFB轉AF1
你自己睇到啲咩咪自己打返篇文出嚟
講你自己睇到邊啲嘢
講邊啲你已經fact check咗
講邊啲嘢你信嘅
之後再補返source
咁咪大家都開心又唔會唔知你想點

以你往績可能對你嚟講要求好高
不過你都睇晒啲資料
不如做埋最後一步
出個整理好資料嘅po其實同交閱讀報告差唔多
如果你有正常學歷應該知道點樣做
上面已經講得好具體
做唔做到就睇你
如果繼續做落去,咁咪即係同宜家冇分別,亦都即係你炒車

建議你都係唔好講定咁多嘢兜底,到時又搵藉口話有講過場戲會繼續落去

我宜家就已經踢爆咗你,到時俾人鞭唔好話講過啲乜乜乜set多幾十條件
請問你踢爆左d咩?
你份人咁有趣?2月1號大家都想有事發生。
但係咪一定會比你睇到?

比如,你條仔同你求婚,佢咩都搞哂出黎,就係未同你講,你有朋友同你講,你就話,哦我唔理,我要見到佢跪低,跪低都唔得,要有埋戒指,如果見唔到戒指呢,就踢爆左佢唔係求婚🤣🍿
我都想做,但我搵到youtube有人做左,save some gas.
(宇宙GME) 美散戶仍彈藥滿滿? 高盛:「挾淡倉」持續金融市場將崩潰
https://lih.kg/2388776

連金融市場gg都做埋你都仲話你條仔唔係求婚,你咁唔信佢點算呢🤣🍿
樓主mode:比啲logic就明😂🍿

但死都係唔肯好似正常人咁分析 闡述佢嘅觀點
我嚴重懷疑樓主現實係有自閉/亞氏保加症果類
求婚當然要講出口,要有埋戒指先算
你吹到佢準備求婚都唔代表佢求咗婚
你都寫晒日子侵侵幾時反杯
咁如果侵侵當日都冇反杯咪即係你炒咗車
之後一個月後先反杯到你咪再出反個po攞尾彩
張合約個期限到咗就要還錢架啦
你吹到叫人信你嘅日子到咗就預撚咗俾人笑
當然我都唔想笑你,我都想侵侵贏
不過侵侵冇得贏咪改做笑柒你炒車
都係一樣咁開心
YouTube 上面有人做左,我仲打來做咩,你睇豬妹ok ga la, 大方向我同佢睇法一樣,只係佢有d新聞睇唔出係script.
咁你睇清楚我有冇炒車啦😎🍿
頂 用電腦整都得啦
放張p過嘅圖出嚟有乜討論價值
睇到宜幅圖我信了

樓主堅弱智
樓主只係一個過分迷信陰謀論
空閒時間就睇陰謀論Kol嘅連登仔
為咗得到人哋認同就上嚟開po
結果無乜人show佢
就營造到眾人皆醉我獨醒嘅情況
人哋問乜就淨係識覆
「enjoy the show😂🍿」
「correct」
「你睇吓豬妹條片就明」
一係就放幾張p圖叫人自己諗
其實陰謀論最吊詭嘅地方
就係透過半真半假的資訊引導你想相信的

見到樓主咁都唔知講乜好
內心都好想相信你嘅睇法
不過 有時瞓夠都要醒㗎
From tg

//各位侵粉,有好消息公布!好似連登cctoy嗰位白卡人士咁講,侵侵真係31號可以反cup鳥!

Facebook 早前成立了一個由獨立人士組成的監察委員會,去檢視Facebook最近作出的紀律處分決定。在上週開始運作之後,已經向Facebook 建議將幾個紀律處分取消。

現在此獨立監察委員會就 #特朗普 被Facebook暫停帳戶的決定向公眾諮詢意見。諮詢內容包括有關決定是否符合Facebook對言論自由及人權的承諾,以及如何在做紀律處分決定的同時,確保Facebook能夠對公共安全有危害的言論作出限制。

截止日期為2月8日。即係仲有成個禮拜俾各位侵粉護主!觀乎連登cctoy巴打對美國大小事務好似仲熟過美國本土人,寫6000字(母)文章應該好easy job啫~

相關新聞
獨立監察委員會諮詢公眾意見網頁:https://oversightboard.secure.force.com/apex/VisualAntidote__HostedFastForm?f=i6VO6LLfXbOt%2Bdjzhn2zNj%2B5yLrazO6pIHWc5cVT/zWMmmWJHflKUJzl708kZWe1
//

白卡人士係咪講緊樓主你?

Btw, 我繼續食花生先
炒咗車就話流料仲想人信你
你不如話成個po都係流料考大家智慧
除咗樓豬仲有邊個覺得侵侵31號反杯
睇個 吳嘉隆 同 中國觀察
講到侵侵 贏左咁
我11月 等到 依家 咩都冇料到 仲贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞