[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
講緊係美國本來最原本既就職日。1776年個時開始
個底褲佬咩人嚟?
樓主點睇各國政府下台?a part of plan?
論空戰,美國啲戰術,科技,技術已經完勝全世界
台灣空軍如果冇錯都係美國train出嚟
所以我諗幾乎係真

利伸:知啲唔知啲

另外,「換掉習近平」老美真係有咁勁去做呢啲野?
樓主唔好花時間辯論,可摸以每日重點報下Q/侵有咩進展? 返工唔得閒 search

唔信嘅自己上一頁,唔該晒
我諗今日重點,係睇Elon musk 同mark cuban Twitter.

因為已經好明顯
Elon musk, post lion king, 仲有隻歌sandstorm, 你google下album 名,before the STROM.
夠明顯未

我如果有crypto account, 我買dogecoin no matter what.
Sandstorm 大家google下album 名 before the STROM ,好明顯
大家想賺錢買dogecoin啦,唔好下下否定我先得ga🤣🍿
美軍同盟友一齊做野
呢個我都未sure軍政府係好人定衰人,Q group入面係變左一個topic, 所以係一個test要大家research同睇落去。
今次信你 to the moon
我即時買左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞