[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
0.048 買咗
我覺得佢奶共就一定啦,唔知而家係咪歸邊
但最近係咁推加密貨幣,或者同金融嗰邊有關連?
拿,講出來會嚇你一跳
慢慢求証

NESARA, GESARA

https://youtu.be/yGjogfBu7ZE
好科幻,但connected all the dots,我又唔可以完全否定,所以我未確定,但信。所以我買定實金實銀。
所以take down central banks有機會係之後會發生既野,講緊係全世界全部central banks
我唔識經濟/金融
但虛擬貨幣同量子金融可掛鉤?
睇你點定個rules, 佢科幻個part我証實唔到先,但如果行番金本位,加上將deep state咁多年犯罪所得分番出去,再連接埋而家發生緊既bitcoin, dogecoin, defi, decentralized regulation, 其實真係可以做到一個好美好既世界,之後就再要睇點防洗黑錢

我買金銀係因為,如果trump take down哂d central bank, 出番黎話要行金銀本位,咁理論上要做金銀再估值,咁你估下金銀升定跌,印左咁多cash, 而家bitcoin同個stockmarket 都同佢印錢有關
聽過歐新明講佢地有三樣野想做

1. 救細路
2. Drain the swamp
3. 美元重返金/銀本位/再用量子電腦掛鉤 > 同加密貨幣有關?

利申:鳩噏
廿萬份,一日要起訴幾多份先清到
北方口音好難明
https://youtu.be/E8MErQX8XZk
區新明,但未必講緊同一part
重罪都24萬 痴撚線
豬妹算係咁啦,都ok易聽
希望係真,同埋聽講Gesara都只係過渡,之後會有複製機出現。
有少少難解釋,我試下,我都係自己估。
第一樣野係d debt.
債,要還,有幾種手段,一係還,還都有好多方法。二係拖,即係而家咁,無解決過問題,三係唔還取消,但咁樣投資係債券既人就pk.
我覺得係deep state d犯罪所得(應該好多金搵番) 加上,行番金本位trigger重新估值,金升到飛天,就還到。另外大家唔洗交salary tax,銀行制度有機會大改,唔可以用100蚊變500來變錢out of thin air。
之後就到universal base income解決戰爭同食物問題, 我覺得係一個資源分配問題。解決哂呢d問題,人類就進入下一個新既stage.
想問 複製機 咩嚟?
我都唔知,係咪3d printer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞