[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
複製機即係可以憑空複製物質包括食物同各種原料。
Corey goode 講嘢 Secret Space Program 有提過哩個科技,講其實人類已有能力係宇宙中航行,如果解決咗the Cabal ,相關科技就會公佈出嚟,會變到好似Star Trek咁。當然哩個太爆
堅定流呀
佢隔離個個Vincent Fusca, 好大機會就係JFK Jr.
話明虛擬又點樣有實物支持?
即係有交易所?
周大福開始多人
急救營?

有冇source
但我google搵唔到講野果個士兵 (Timothy Charles Holmseth)
唔用Google
屌 要轉DuckDuckGo
timothycharlesholmseth.com
lame stream media
之前海軍去new york 同LA果兩隻醫療船都話係救小朋友
果排new york central park都整咗好多急救營
應該係臨時武肺隔離營
醫院唔夠病床
Q究竟係乜東東
點解要提前在網上發表 要向咩人傳達訊息
有幾多係真
quantum
msm係咁講
有insider話d營入面其實醫緊d營養不良小朋友
等穩定就上海軍船
當然insider未必可信
但係msm就一定唔可信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞