[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
點解選址要揀係城市中央(?)既大型公園草地?
因為草地地下就可以通到去果D隧道?
定係響某處上返地面、然後搬去呢D急救營? 係的話有冇街外人影到任何相?

如果地底真係內戰緊,
對家見到你地面起急救營、就黎揚開哂件事, 又會冇人黎搞果堆營??
留多一日都穿煲喎
ARMY OF FROGS NEWS 🐸
DECODES NEWS AND JOKES
https://t.me/ArmyOfFrogs17

講緊19號開庭
同埋Harris 幫biden講電話,有機係玩25 amendment 去replace佢😀🍿
扮係中武肺掛
wtf,我當敗燈係假人或者歸邊做戲
但賀雞仲未俾人拉嘅咩?

場戲有啲犯駁咁
一早就知會入白宮
駛鬼住副總統官邸咩
全部都係演員🍿
想睇錦麗坐正
想睇猩猩 🦍梗係去動物園
中共點會唔知
Wtf
即係72年就有氣侯控制機?
90年出現b2 轟炸機

咩事都有可能
我諗緊習大大係咪GG 左,同郭文貴STEVE BANNON個邊點解咁大信心🍿😎
唔好講郭文貴
冰冰條片都未有
諗返轉頭
早十零年前支國因旱災成日射啲降雨飛彈上天

即係技術一早有,大規模使用公眾未必知
同埋
早幾年加洲大火有陰毛論話係美軍試新武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞