[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
咁又其實有野唔知點解喎。點解過咗總統就職禮仲咁加多軍人係dc呢? 啲圍籬又唔拆咗去..
若干年後,公屋樓下D 廢老就唔係講日本仔打到黎,係講牙侵未輸 我侵一定反CUP
https://youtu.be/wmVKXvnC1KY

外星人可以當係罪犯,普京個part我覺得未必岩

另外

https://youtu.be/DRrVc_QGBTE
另外Amazon ceo jeff bezos step down.
豬西百格拉咗未?
早幾日project Veritas 爆左佢內部片出來話要同biden administration 合作之類
有d同情樓主
由上個post講到今日都未軍管但都仲「舌戰群儒」
另外我想講一講大家個mindset, Q 係用d神秘野同外星人做facade, 而且係專登做到好似cult咁。layer of information.
另外豬妹既片,佢仲係理解Q為軍方量子電腦,但其實又係玩緊語帶相關,一班為神做野既軍人,合作出來就好似量子電腦,因為你信神,就等於你operate係higher dimensions,即量子電腦,就係Q。
實際既量子電腦,參考IBM Q。又係Q, 但應該無關。
我個人好同情所有因為Qanon而比人笑既人,因為Q 既operation 係好多變,而且係專登做到cult咁。
舉例,之前我未講過白宮有條片sign language 換左人既,而家你睇番條片,成條換左,換人個part無左,如果早幾日睇到你同人講,人地就會以為你short 左。
同埋有句說話叫hurry up and wait. 大家諗下當中意義。
成個美國都deploy哂軍隊都未軍管?實際既片都講左好多野啦。到今日成個白宮同capitol都係圍哂軍隊。

小心verify, 但其實好明顯。
樓豬今次又想賭幾多日後會反cup
我可以賣定爆谷再睇你柒多次

我賭輸咗我出po同你道歉兼吹奏你係預言家
如果今次都係你輸咁點先
嗱,白紙黑字寫清楚要拉拜登先算數
幾多日後個日子交比你決定

講明先唔可以賴皮唔可以再改日子
再加十日?半個月?定係想賭一個月?
樓豬話敗登巳經拉鳩咗9世耐啦
依家係軍管狀態呀
你未開始就巳經輸到底底都無埋啦
咁你睇清楚我點解discredit 你,就係因為你完全無個人觀點,一味抄呢度抄果度,喺度食花生

都係講果句,我話下美國時間星期二至星期三美國有大事發生,咁成真咗嘅話你信唔信我先係幕後操盤人?
我應該好小心咁答你,之前太simple,例如,今日你睇到biden個就職有咁多奇怪點,佢個就職既真假,同當日真正發生既野,會唔會話個日所謂既賭,捉人,同成套野係台戲,唔成立?

例如今日你話無野發生,trump trump無出番黎,好,面個層係你係唔同media接到既信息,而底個層,有機會有時差同biden就職一樣,有人講番先notice到。只少,Burma 用dominion 選舉而家變軍管,同Amazon CEO step down係你見到既個層,代表有冇事發生?

所以,你話要賭,要我出日期,請問你想specifically 係賭d咩,何謂勝利條件?你如果係要賭trump出番黎,我會講3月4日,但我唔敢確定,我只係相信正義。

而家Q group入面講緊兩個日子,第一係2月4到5號,似係郁金融市場,第二個3月4號,似係trump 就職日。

如果你覺得我係水你,我只可以講,保持信念,相信正義。例如之前個位巴打講,地下濕左唔代表落雨,我想補充,如果你希望既野係,全地球都濕哂,而你唔知有冇落雨,但somehow每日地方都無啦啦因為某個原因而濕左,咁你來同我賭天文台幾時報落雨,意義係邊?

我唔係想同大家拗,而係大家睇睇發生緊既事情,用你既logic又好,直覺又好,邊個控制緊成件事?
好,你有兩個確實日子咁我等你
記住你講過2月4到5號同埋3月4號
我都期待侵侵反cup
不過夠鐘都冇反cup就唯有笑鳩你二度炒車

我嗰邊已經出咗個條件
我嗰邊輸我會出po就笑鳩你嘅事道歉
並且會吹奏你係預言家,唔係fake news

差在你嗰邊輸你想賭啲咩
睇古又要駁古
就算樓主水左你,你一蚊都冇蝕
你當佢儍又好痴又好,做乜要個儍同你做保證😂

我都係當古仔咁睇,有野改變到當然好,冇野改變咪當睇左個長篇笑故囉

麻煩樓主繼續
同我心態一樣
我都有睇你回應,算係中肯
我冇乜做樓主比既功課,但確實而家美國係好唔尋常,除左舞弊之外。
Biden上左場究竟有邊樣真係實行緊,聲稱簽既行政命令真係好多。但對中國既態度又未軟過又係真

但講到一場戲咁,我真係好想相信,但咁都得架咩

或者我唔識啦
繼續觀望
唔好鞭住 慢慢鞭都未遲
繼續講呢幾日有乜新進展先
唔好停係上兩星期既分析
咁大台戲 搭棚搭咁耐 應該每日都有新消息
Biden對中國遠只係連登仔既propaganda,九成連登仔都唔係住美國,唔熟美國政治,人云亦云。Biden對中國既政策係未知之數,但唔代表一定軟,而且硬都有好多種硬法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞