[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
.
就算侵被彈劾,甚至坐監,樓主仍然可堅持侵做緊SHOW
只要有信心,陰謀論係無從否證
咁請問你biden就職真定假?
唔緊要,我問你一個問題,biden就職真定假?
你係要揾on9片嘅你自己整十條出嚟都得
都無阻美國左膠係on9呢個事實
笑死,知唔知short squeeze 點黎? 依家點解銀價咁高? 點解wallstreetbets d 散戶仲strong hold? Melvin 同citron平咗幾多倉又知唔知?

另外,有冇諗過如果個個用晒啲錢買晒實金實銀,抽空晒股市公司啲資金,啲股價下跌到可以令好多公司破產,中小型公司最危險,咁樣引發大量人失業,呢個就係侵侵嘅目的?

有冇睇過世界上邊啲人持有最多實金實銀,托高價出貨對咩人最有利?

有冇諗過其他人點解係咁負評你? 係因為你只係識搬字過紙,冇料扮四條,用下腦得唔得?
你見唔到有事發生唔代表冇事發生。我承認trump未出番黎,但你地自己諗下,以上証據,biden就職真定假。
真呀,又用個將軍企開D就假?
柒少陣啦
.
又係generalization
講緊GME wor, 實金實銀我唔識呀,請指教
我無能力去認證佢係真定假
呢個就係陰謀論最吊詭嘅地方 將一個問題一路推推推去一個結論 但又無一個嚴謹嘅推論

邏輯上來講 即使你見到佢嘅就職典禮有問題
例如無batch 你都唔可以直接推論佢係假
就好似個地濕左 你都唔可以話今朝一定有落雨

如果你有更嚴謹嘅推論 我好歡迎
實銀咪大摩喺度托高價賣緊lor,咪用嚟再沽空GME lor,你係咁叫人幫大摩高價買實銀,同打對台有咩分別? 可唔可以去學下野先講
你講得啱,地下濕左唔代表有落雨,就以上証據,代唔代表到biden就職係假呢?你表示未夠嚴謹,當中既details, 有幾多個位唔add up,logic上可代表既可能性有幾多個。係唔係我主觀覺得一定係trump搞出來,都係可分析既地方。
本來呢個post我諗住唔拗,但我覺得你呢個講法好岩,所以我想用d時間layout 下片入面各個否定唔到既位,details 咁列出可能性。但要d時間
我話Q叫過人買金買銀,唔代表等於幫對台wor, 同埋如果你睇番trump之前EO, 講緊2月1號開始FREEZE 選舉舞弊Parties 既asset, 唔知包唔包wall street呢?呢個你都可以查下,我唔係呢方面既專家。我既論點係軍隊有足夠錢去控制GME個價。
當然你查完,覺得買金銀等於幫對台既,我都希望你指教啦。
唔知佢包唔包大摩,但大摩係世界上第五大實銀嘅持有人,同埋GME 沽空嘅機構之一,佢托高緊銀價套現出嚟係真,你唔見金同銀嘅升幅係非常disproportional 咩?

Wallstreetbets d 散戶仲等緊GME 嘅滅世棍,你就喺度enjoy the show。

再問一句,當人人聽Q講將股票套現晒去買實金實銀,咁股價重創,再加埋班沽空機構加多腳去沽到啲細公司破產倒閉,呢樣就係侵侵想達到嘅野?
Well, 我唔會好似你咁諗wor, 我樣樣都買d,因為我覺得係軍管,所以信個價係軍隊控制,我既錢起唔到咩作用。所以你個分析,會唔會有d主觀?
本死無大害,enjoy the ride😎🍿
我一直都講唔係真係main street 打贏wall street而係軍管,而軍隊係we the people, 所以technically都係main street 打贏wall street. 不過今次個main street好勁揪咁解。
而你分析到依然係assume main street真係我呢d買少少既魚毛會影響個價,本身assumptions 上係唔同。
首先你唔好覺得人哋有立場先
大家係睇你點證明佢係假
然後證明咗係假,亦令大家信服
咁先會有討論空間

如果你證明唔到,建議你都係縮返去你啲陰謀論討論區
依度唔係咁適合你
你只係一個唔用腦喺旁觀食花生嘅人,完全無獨立思考能力,Q 講一句你信一句,就係因為美國好多人都係咁media 講一句就信一句,大學講一句信一句,先搞成咁,就算侵贏咗都無用,太多你呢啲餵埋嘴邊無獨立思考無創造能力嘅人
呢兩日我諗最爆都係緬甸昂山素姬俾軍政府拉咗
而個理由係講大選舞弊,同美國可以話係same issue
昂山 = 敗登
軍政府 = Trump嘅軍政府

不過就咁講就係Trump 想同大家講嘅野
我覺得說服力不足,一般人睇完都係「哦」

大眾想要嘅爆料係例如:
敗登,賀雞,黑馬齊齊入冊嘅新聞

不過請樓主繼續爆料,我依然會睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞