[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
另外仲有一點好重要,大家share呢個post比你既朋友,6度分離,當全部人都知道既時候,人類覺醒。
你諗下例如呢到有國安,mon post狗,或者個d所謂身不由己既警察睇明左,佢地都會諗下自己既所作所為,例如最後佢地發現原來習大大都收左皮,佢地會有好多野諗。
真正人類大覺醒係道德層面既事。
成件事,唔係大家去買金買銀買dogecoin搵錢,而係本身地球比班咁既仆街玩到咁惡劣既歷史,對全人類以後發展方向既思考,對自己一生既道德思考,你自己對人生意義既思考,等等。
你未見到
https://www.facebook.com/AlexWightmanPhotography/videos/2982423421992284/

好似呢兩個小朋友咁,同你地既朋友去share, 討論。
我覺得覺醒,有好多原因既,如果corrupt 得太勁既人,就會因為威逼利誘既原因而醒,而真正反省既人都會有,但未來你可以想像到,經過今次大覺醒,無道德既人係死路一條,社會經歷左咁黑暗既時代,新時代一定會向道德角度發展,反省係遲早既事,但當然殺人填命都係好合理既事。
群眾要覺醒一定要有msm 報導
老實講句,老習收咗皮班黑警都係唔理架啦
邊個揸樁都係一樣,亂咁吠
黑暴,黑記,黑醫護,黑教,之後就黑覺醒
覺醒都係要上返行人路
點樣唔理,logic?
班黑警咁多資源去查案,我覺得就以上既料,佢地得出既結論都應該夠佢有排諗啦。如果習大大都係演員,你諗下代表咩?
傳到咁恆5/3 睇多陣就開估
無事都無成本 睇登爺爺迴力鏢
我淨係知中共掟好多維穩費落嚟
錯重點,幾多錢都無關係。
我覺得佢今集有d野又係唔夠準,bitcoin/dogecoin
金本位個part都ok
你見到唔對路個班都等於拉哂啦

Btw, fall 未必係指秋天😂🍿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞