[勁爆] 侵侵驚天大製作,今次我無你咁好氣,唔係我講,自己睇片

1001 回覆
34 Like 194 Dislike
Correct
袁伯就指收到風華爾街中共唔俾螞蟻上市好反感,所以快手上市又一大堆熱錢入左香港,可能當擺和頭酒要俾返華爾街搵返舊錢。(所以短期內香港唔會東德化/新疆,因為個賭場太重要)
就黎可以恥笑樓主
John F. Kennedy
John F. Kennedy
https://t.me/realjohnfkennedy

除左講JFK junior 仲在生,仲有講barron trump 同princess Dianna, 同埋Melania 有機會就係Diana.

當然咁爆既claim都係要小心求証。
相信大家開始明,點解呢套野會比人當係cult, 因為佢地係特登咁樣既。

都係個句,小心求証。
梅利娜點樣係Diana ?
梅利娜本身係名模,好難信喎。
名模只係佢日頭職業嚟...
樣都差好遠喎
https://youtu.be/jdP_qiMbd98

呢個,好大機會係white house捉人片

https://youtu.be/B8Tj1pSMwUU

呢個Guide
而家new york未突然話covid vaccine exhausted 既,呢個係一個harmless script, 實情係隻virus唔係咁deadly 而個vaccine都係做樣比big pharma 搵錢,當然咁大個claim我係用logic估,我唔係medical專家,大家小心求証。
手指長度好似match, 我會從plastic surgery 角度睇, 但當然仲有好多角度可以去分析。
呢個好難相信

但呢張相又好吸引人想查下
但係你唔會將魔術講成神跡
我有個問題
而家msm 係deep state 嘅人
咁假如二月一號爆大鑊,msm又係唔播
件事又係發圍極有限。
咁魔術同神跡都係睇你點叫既姐,有分別咩🍿
軍管
睇少啲殘體字
咁telegram 英文呢到又大把人話唔識睇,咁你想我點?請指教。🍿
即係到時會有官方嘅渠道會播侵侵場戲?
軍管佢地一係合作,一係拉,咁你話呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞