2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
上商幾日前final In話7日之內有消息

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐
So9sad 收唔到channels 電話

我都等緊巴打知唔知岀哂offer未?

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

Cor Bank
連卡佛都收咗皮

+1 27/4phone in左 冇下文😭

我4/5先收到phone in喎,會唔會係未出?
前一個post係咪有巴打問有冇人收到hengsang SHL invitation但又冇寫係咩position
我都收到

Me2
利申 報過digital, aml, fs 三份
真係唔知邊份

你係無報咗digital吖?你有無回音吖?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

四月最後一星期 你?

其實去到final round 最後係咪都係睇cv

final round梗係睇眼緣加interview表現

我in banking 但本人並冇任何banking experience 我驚到最後佢地都係睇cv 邊個有banking底

我無banking 底 都有offer

我想問你報邊個post吖?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

收到鳥!!
有無人phobe in完BT? 佢有無sell你另一個3年program?

我之前淨係做左網上既assessment咋喎,已經phone in 左?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

收到鳥!!

其實個package係幾多

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會

可能未出姐

大家幾時in?

收到鳥!!

Treasury?
vitasoy有冇聲氣?
CCB asia MT 前景如何?
利申: back office

出咗offer?

出咗offer?

Back office yes
等緊有冇offer ge日子真係好慘
我失業呀

Me too

大家等緊咩offer ah

想問你RB final in係 person to person 香港啲mgrs/ virtual in 大陸人?

Same 勁chur 完全冇下文
等緊有冇offer ge日子真係好慘
我失業呀

Me too

想問你RB final in係 person to person 香港啲mgrs/ virtual in 大陸人?

相認啦
有冇人收到美心final in email?

出咗offer?

all back office?

Me too

相認啦

未必見過嘅 ac有兩場

出咗offer?

連卡佛都收咗皮

+1 27/4phone in左 冇下文😭

我4/5先收到phone in喎,會唔會係未出?

有冇人收到apt test

未呀 你收到?

出咗offer?

高過25k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞