2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇人收到DHL mt offer

咁快出咩
利申:無收到

我都未收到
其實係咪有final in 就會有offer
佢連package 都講埋

有冇人今日收到new world 電話

In埋

不過好似gg左

你ac 咩group 架

咁快出咩

我都未收到

In埋

不過好似gg左

想問嗰HR之前有冇send email俾你confirm 時間同地點丫?我下星期一in但乜email都乜收到

咁快出咩

我都未收到

In埋

不過好似gg左

想問嗰HR之前有冇send email俾你confirm 時間同地點丫?我下星期一in但乜email都乜收到

*冇
NCB risk有冇人收到final in
應該出哂吧 都成一個月

我都收唔到

可能連登仔太廢無人收到

有冇ops收到
等緊有冇offer ge日子真係好慘
我失業呀

Me too

大家等緊咩offer ah

我失業呀

Me too

想問你RB final in係 person to person 香港啲mgrs/ virtual in 大陸人?
今日仲收到NWD嘅call,個HR講到今個星期去到下星期一至五都喺下round嘅「HR Panel In」(其實我唔係好聽得清楚佢講乜 ),有冇人已經去咗?

你幾時ac架

我Artisans Go喺E組,好似係星期四 我有frd D組琴日收到電話。

我係group G 仲未收到

我個group遲過你不過收左通知,所以應該唔係順序
其實佢shortlist到哩round仲有幾多人?

我上網睇見佢啲14 MT 完左個prog後只係senior officer 條path唔多吸引...定大集團SO份糧已經拍得住assistant mgr?
上商幾日前final In話7日之內有消息

邊個dept?

商銀

邊個dept?

商銀

x2
我失業呀

Me too

想問你RB final in係 person to person 香港啲mgrs/ virtual in 大陸人?

見Ncb而家都仲未deadline
其實係咪咁遲申請嚟都冇用?
So9sad 收唔到channels 電話
有無人6/5 in capco收到offer

咁快出咩

我都未收到

In埋

不過好似gg左

*冇

我in前一日先收到email, no worries

Offer released? U get one?
有無人phobe in完BT? 佢有無sell你另一個3年program?

邊個dept?

商銀

Offer released? U get one?

no 同我同gp幾個都收唔到
但佢話1week內出?
巴打你收唔收到?

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

我都未收到

In埋

不過好似gg左

*冇

我in前一日先收到email, no worries

想問洗唔洗要啲乜嘢文件丫? 我星期一就in 喇,今日都唔send嚟就真係死得 嗰HR打電話嚟嗰陣淨係講咗幾點同去中環見炸,其他乜都唔知

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

邊個dept?

商銀

我係comm
offer call?

Treasury

這些機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞