2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
好頹in左咁多次都冇offer

In左幾多份工
DHL 有巴打收到 offer 未

等左好多日

佢話月尾 應該冇咁快掛

等左好多日

佢話月尾 應該冇咁快掛

等埋今星期
有無人知ICBC咩pay? 岩岩先收到HR interview invitation

In咩部門?

corp bank

唔知你系第幾輪interview?

written test後,成3個月先叫我去in
有無人知ICBC咩pay? 岩岩先收到HR interview invitation

In咩部門?

corp bank

唔知你系第幾輪interview?

written test後,成3個月先叫我去in

HR啲套路好難跟
好頹in左咁多次都冇offer

In左幾多份工

都in左成10次有多

等左好多日

佢話月尾 應該冇咁快掛

等埋今星期

請得4個人
有冇人收到TAL offer?

又話今個星期初出..定係已經出左?
唉 in 左好多份mt 都係final in/panel in 收皮 已經無動力再見工
唉 in 左好多份mt 都係final in/panel in 收皮 已經無動力再見工

係咪出價太高佢比唔到?

係咪出價太高佢比唔到?

唔會啦 全部都無寫expected salary 但次次去到最後個關先收皮 會覺得先前過咁多關啲努力同時間白費晒 唔想再重頭in過 真係好攰

等左好多日

佢話月尾 應該冇咁快掛

等埋今星期

請得4個人

咁少

等左好多日

佢話月尾 應該冇咁快掛

等埋今星期

請得4個人

請4個?邊個講?

得4個?

巴打幾時做test?

巴打你有無收到

haeco早幾日出左grp assessment

巴打幾號in grp?

識人6月9號 group in

你個frd係唔係有飛機background/三大?

係三大

係呀,我有 我十一號收到email
有冇人final in左hktdc et?
想知係咩玩法
有冇人講下海通呢類mt點

巴打收到?

個人覺得超好

今年幾多K?

係咪出價太高佢比唔到?

唔會啦 全部都無寫expected salary 但次次去到最後個關先收皮 會覺得先前過咁多關啲努力同時間白費晒 唔想再重頭in過 真係好攰

介唔介意講咩公司
我覺得去到final in已經好勁

巴打幾時做test?

巴打你有無收到

haeco早幾日出左grp assessment

巴打幾號in grp?

識人6月9號 group in

你個frd係唔係有飛機background/三大?

係三大

係呀,我有 我十一號收到email

巴打邊日做written test架?

介唔介意講咩公司
我覺得去到final in已經好勁

hkt emperor group sasa coca-cola ...

係咪出價太高佢比唔到?

太緊張

係咪出價太高佢比唔到?

太緊張

可能係 但自問盡左力
有冇人收到TAL offer?

又話今個星期初出..定係已經出左?

酒盜絲打等你報料 好驚
有冇人收到嘉里 gt offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞