2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
其實final in 同HR in 問既野有冇咩大分別?
有冇人知 Fuji Xerox AC 主要做咩?

同問

Hi 巴打 見到你搭東鐵
紅色衛衣
求相認

打幾粒字咁都睇到
有冇人新世界MT first interview 完?想知大概會問啲咩,有冇伏。多謝
有冇人新世界MT first interview 完?想知大概會問啲咩,有冇伏。多謝

你幾時in?

你幾時in?

聽日Skype

利申海外巴
有冇人講下海通呢類mt點

巴打收到?

個人覺得超好
有冇人收到coach mt offer?
重有冇人有capco消息

你邊日in
星期五收到offer了
做tmi 得15k
其實入面咩環境

同問

DHL 未收到offer

利申:上個禮拜Final in完

未收到 不過想知依個行業到底有冇前途

聽講好似唔係咁好

我讀依科就覺得有嘅
不過人工真係低

係囉
仲可能要番大陸

可唔可以分享下通常完左program 會做咩位多?同人工大概幾多 唔該大家

有冇巴絲打知道LF logistics final in係點
有冇巴絲打知道LF logistics final in係點

收到通知拿?
有冇人講下海通呢類mt點

巴打收到?

個人覺得超好

仲未有消息 巴打收到? 想問下係咩department
雖然唔係mt希望大家唔介意我搭單係到問
感覺呢到問會好似好啲
岩岩做完kp intern apt test
感覺唔太好 verbal 做到一半only
係咪可以開多個ac 重刷
感覺呢到問會好似好啲

kp apt test好L難
logical 最易fail
係咪cut-e?
又到星期一,可以再等電話
有無巴打有telstra gt既消息?
有無巴打有telstra gt既消息?

in左final喇,不過應該無咁快出offer, 預佢6月頭喇
感覺呢到問會好似好啲

kp apt test好L難
logical 最易fail
係咪cut-e?

Cut e yes
有無人nwd上星期去artisan go已經收到下round interview?
仲未收到迪迪尼消息
係咪皮已收
大家點睇一路返住新工仲一路搵工
仲有無馬會消息
有冇人有haeco消息?
收到crystal group final in 有無過來人share下 thanks
有冇人有cmhk消息?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞