2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
OP GT係咪有offer啦
睇excel話offer released
呢到有冇人收到
無啦啦又收到ncb group in (4月中written,過咗成個月 )
我諗佢offer interview都分批出,大機會仲未請夠人,巴絲們可以唔洗咁擔心住
無啦啦又收到ncb group in (4月中written,過咗成個月 )
我諗佢offer interview都分批出,大機會仲未請夠人,巴絲們可以唔洗咁擔心住

佢sd email 過黎又話會有written test

係呀佢哋5月尾先係application deadline

我之前已經做左一次
佢send email話final in 有written
定係呢個都唔係final黎

打過去問下
有無巴打聽過ppnpg既mt
會唔會好伏

我之前已經做左一次
佢send email話final in 有written
定係呢個都唔係final黎

咩division?
有無人收到ncb gt offer
收到麻煩通知聲

hv frd hv

咩division?幾時final in? Thanks

同問

同問

同問
有無人收到ncb gt offer
收到麻煩通知聲

hv frd hv

咩division?幾時final in? Thanks

同問

同問

有冇人打過電話上去問hr 5月頭in個d係咪出左offer?
收到HAESL general GT written test
有無巴打可以講下haesl好無做
無engine底

大新出offer 未?
收到HAESL general GT written test
無engine底

haesl不錯
有得去cx or rr attach
好撚過haeco好多
haeco做到狗咁 一世停係gt價
無engine底

haesl不錯
好撚過haeco好多

如果無engine底係咪都可以
大學讀chem
無engine底

haesl不錯
好撚過haeco好多

如果無engine底係咪都可以
大學讀chem

一試無妨
啱啱收到HASE MT AC invitation
好似好多嘢,應該點準備?
有冇人有海通compliance mt 消息

雖然我唔係compliance 其實係咪已經出曬offer

Excel表見到出左 係咪出曬、

唔清楚 今個月頭已經見到出咗

In 左咩Compliance?
無engine底

haesl不錯
好撚過haeco好多

巴打知唔知haesl GT咩價?
升得快唔快
唔好話MT
就連普通工都冇回音, 預備跳樓得

+1
無engine底

haesl不錯
好撚過haeco好多

升得快唔快

應該岩岩有2字頭
半間hasel係rr揸旗
差極有限

有份aig back office offer,伏唔伏?係唔係冇乜前景?
無engine底

haesl不錯
好撚過haeco好多

升得快唔快

應該岩岩有2字頭
半間hasel係rr揸旗
差極有限

一入職有2字頭
仲以為好似Haeco個d萬5,6左右價位
有無多少少detail講下做d咩 洗唔洗上前線同番shift
google過無咩料
search haesl google出晒haeco d資料比我

有份aig back office offer,伏唔伏?係唔係冇乜前景?

咩部門先?

咩部門先?

claim

咩部門先?

claim

人工唔高 但general insurance 等人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞