2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

巴打幾號in?

6號

我fd早幾日in左

Yes
都幾hea下

group in係輕鬆既其實
不過要有心理準備人工唔會高
同埋係前線至少留一年

有冇12k??

YES

絲打做緊?
條path同佢講嘅出入大唔大
請問有無人收到icbc (Asia) trainee 嘅消息?
final interview 后冇消息。
有無人嚟緊會去Fuji Xerox mt嘅interview
有無人嚟緊會去Fuji Xerox mt嘅interview

知唔知舊年幾多pay?
有無in icbc嘅巴打?

依家去到咩stage?

依家去到咩stage?

Written test 之後個interview, 我報corporate functions

依家去到咩stage?

Written test 之後個interview, 我報corporate functions

我written test後两次interview,唔知几时会有offer

依家去到咩stage?

請問你知唔知人工有幾多呀?聽講得15k系真嘅?
有無人有永隆消息?
tal今日有冇人收到offer?
利申:冇消息

Sorry to inform you that our management need a bit more time to make the final decision. Therefore, the result has to be released at the beginning of next week. Thanks for your patience.
just now whatspp me the staff

今朝打左去問,個邊話下星期三或之前出
有無人收到ncb gt offer
收到麻煩通知聲
收到麻煩通知聲

hv frd hv
收到麻煩通知聲

hv frd hv

咩division?幾時final in? Thanks
收到麻煩通知聲

hv frd hv

唔好話MT
就連普通工都冇回音, 預備跳樓得

依家去到咩stage?

依家去到咩stage?

就係咁撚多呢D支那人走黎同我地爭
香港既大學生先要去跳樓囉
個個國家都係保護自己友, 係得香港政府不斷賣我地
丫SOR 唔撚記得左我地依家係支屬香港

依家去到咩stage?

強國人真係好鐘意做爛市,識有條友cs master in cmhk開13k
依個mt post唔係第一次見殘體字,但都唔係次次有人屌

依家去到咩stage?

強國人真係好鐘意做爛市,識有條友cs master in cmhk開13k
依個mt post唔係第一次見殘體字,但都唔係次次有人屌

咁又唔好怪人
人地成日話超越香港既深圳 茶記伙記都係得四五千人仔咋
人地果邊收入咁低 有13k hkd已經鶴立雞群啦
再講 支那人個個覺得香港廢嫁嘛 咁黎得香港既支那人都係廢到唔廢先要黎 支那中既渣滓
13k ? 比突佢啦
收到麻煩通知聲

hv frd hv

同問
收到麻煩通知聲

hv frd hv

同問

想知咩pay 16定18.5定點
有無人收到bloomberg financial analytics & sales phone in?
收到麻煩通知聲

hv frd hv

同問

同問
收到HAESL general GT written test
有無巴打可以講下haesl好無做
無engine底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞