2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇大新/ncb/上商既消息

大新等緊offer 你咩division ah

大新同ncb都係commercial banking啊 早一兩個星期in

我都係喎 有冇興趣add line 傾下

巴打有冇tg啊?

人生已完

其實channel in左幾多人
我問左5個有in既朋友,得1個收到call

應該有三十幾個,請十幾個,咁都無

有朋友五分鐘前收到電話,希望在明天

但係完左個program就升AM :o

巴打過來人?介唔介意加個tg傾2句?
@aaabbbababab

利申:今日收到channel call, 但另外仲有個offer

大新同ncb都係commercial banking啊 早一兩個星期in

巴打有冇tg啊?

Yes whats your id

巴打有冇tg啊?

Yes whats your id

My username is joblessppl

Ncb commercial banking有冇話等幾耐?
有無人知今日馬會hr打哂channels offer call未?
今年個excel都幾撚戇鳩
要approve先入到
又唔撚approve喎
D資訊唔share開黎托柒?

你怪啲on9仔excel都唔識用,成9日搞到亂晒啦

你地in第幾round

你地in第幾round

Final
有冇人in完mt衰左 隔左一個月有gt interview? (Kerry Logistics)

上年GT請咗廿個,通常落倉,starting 比MT少幾舊,想做logistics嘅可以一戰。

以我所知係少1k 有朋友做緊gt

聽人講人事複雜同工時長 人工又好似唔算高
有無人有英皇消息

絲打有offer?

絲打有offer?

絲打有offer?

絲打有offer?

絲打有offer?

上商幾日前final In話7日之內有消息
有冇人in完mt衰左 隔左一個月有gt interview? (Kerry Logistics)

上年GT請咗廿個,通常落倉,starting 比MT少幾舊,想做logistics嘅可以一戰。

以我所知係少1k 有朋友做緊gt

以我所知starting 既話係少幾舊,可能唔同人有唔同價。回上面問到瘋狂OT係咪有分男女,答案是冇的。

利申:有朋友的朋友(女仔)做佢地GT、下下OT到12點幾、組聚拜拜。
有無人知今日馬會hr打哂channels offer call未?

想知hkjc marketing 出左未

絲打有offer?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞