2017 MT/GT 集中討論區 (8)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

我都收到 我以為fail左好耐

岩岩收到 special round

你地幾號?
自問果次written test冇點prep都預左過唔到 點知又黎左個special round

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

Artisans Go其實要做啲咩

之前有fd 去完話勁chur
點都好祝大家順利pass到落下round
有無人有glorious sun group executive trainee資料?
有無伏

你係準備first in 定係點

幫朋友問 唔知佢First定second in

大伏
Cmhk有panel in未

同問,四月底in完等到死

同問
有無人有glorious sun group executive trainee資料?
有無伏

你係準備first in 定係點

幫朋友問 唔知佢First定second in

大伏

點解咁講

你地幾號?
自問果次written test冇點prep都預左過唔到 點知又黎左個special round

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

係做啲咩架 諗緊去唔去

你地幾號?

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

係做啲咩架 諗緊去唔去

巴打係mainstream application? 點解會有多round geh

我都收到 我以為fail左好耐

你地幾號?

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

可唔可以講下依round大約係做咩? 我都係special round 收到email但無電話

你地幾號?

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

可唔可以講下依round大約係做咩? 我都係special round 收到email但無電話

我記得個陣係去K11影張相行個轉
之後去觀塘KOHO做關於K11既group presentation
有冇人有city chain 2nd round消息?

上星期打去hr
佢話仲in 緊1st round
唔知真唔真

上星期打去hr
佢話仲in 緊1st round
唔知真唔真

上星期仲有人打黎叫我去in
不過無去

我 17號

死唔斷氣

唔通之前收唔夠人?!

係做啲咩架 諗緊去唔去

巴打係mainstream application? 點解會有多round geh

Mainstream 架
個份written assessment 都係9做 隔左咁耐都諗住收左皮架啦
點知無啦啦整個special round出黎
Ncb出左offer? Excel有人update左21k,有咁高咩?
Ncb出左offer? Excel有人update左21k,有咁高咩?

又到星期一啦
又到星期一啦

上商係咪可以死心
又到星期一啦

上商係咪可以死心

好似得一個巴打收到 應該仲有機掛

邊有咁高
流料
Hr講得17定16

Ching when apply
When first in

city chain so many advertisement

邊有咁高
流料
Hr講得17定16

點chok hr 有冇offer
有無人聽日 見Milton?

我星期二
原來有咁多round 諗緊去唔去

邊有咁高
流料
Hr講得17定16

點chok hr 有冇offer

打比佢
又到星期一啦

上商係咪可以死心

好似得一個巴打收到 應該仲有機掛

邊有咁高
流料
Hr講得17定16

ncb有無4月written test既朋友收到interview啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞