迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
以前係指15/17機?
等等﹐你介唔介意留一隻唔升滿再爆機遇電波?唔該你
係呀﹐我自己都冇Ver. 15th D3暴龍機﹐所以試唔到勇氣紋章
佢叫得ver. complete唔會冇之前有嘅嘢掛咁就唔complete啦
點樣叫留一隻唔升滿唔升到究極體?唔升晒攻擊力同血?前者都仲做到,後者成五萬幾步一早升滿晒
究極體only
我部15th(比起complete少三關)係十幾萬步全部爆win,今次ver complete,我估廿萬樓下應該都得
咁呢個你可以放心。我隻哥瑪連成熟期都未進到
多謝你!(雖然我知道我離個真實嘅條件已經好近﹐但係我真係好想求個清清楚楚)多謝你午夜夢寒巴打
冇㗎,爆機之後你入去check步數個畫面,首先會見到C(即係爆機),然後會見到個數字(比如我宜家係2,指仲未搵到嘅伙伴)
所以好肯定只有十一隻獸可用,茲巴一定冇咗
呢個我知﹐只係我諗緊因為說明書已經寫明係7+4﹐如果係隱藏嘅就應該唔會寫而且可以再後加(反正programme係任佢寫)

不過過咗咁耐﹐我已經心裏有數只係都想開放個空間畀大家試嘢
未買但keep住追post
真心佩服樓主咁好心機
多謝你呀真係好開心你哋鍾意﹐希望你會買到啦
啱啱打完木偶獸 去下一關
諗住練下野 比D角尾刀
點知連續2次一換角就係對手出招
仲要一野打3格

都係用返迪路獸打算
所以搶cue都係睇運氣﹐輸贏都係運氣
一換成長期就GG
啊 袋住部機返工跟住miss咗幾次電波
報告吓,第4隻同伴中巫師獸
21000步
你係唔係以為唔會計步
唔係原本都諗住返住工順便刷步數
點知兩次一開機睇已經miss咗
不過都冇可能3分鐘攞出嚟睇一次﹐始終驚整爛部機
btw個emoji好cutie﹐好似魁隆啪手指之後啲人灰飛煙滅咁
都算快!期待你刷新紀錄
重未拎到加布獸
第 36000 步...
終於遇到第一隻同伴 ~ 巴達獸

原本果隻亞古,頭2 萬步左右已經練爆左...
玩到好無引...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞