迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
頂!!!今次又多謝你
請問呢個係觸發啲咩??
因為我一直都鑽研緊點進神聖天女獸墮落形態﹐嗰時已經打咗一次
奧米加慈悲形態
進一次盛惠21DP
咁個墜落神聖天女邊一關會打到??
tri.地區area 2
要好有耐性喎巴打……左手打右手本身就操作上好唔方便,仲唔一定係場場贏。我試過十七分鐘先加到三勝場可能我部15TH 嘅獸練爆晒嘅關係……
想買部玩下重拾童年回憶
但想問無其他機對戰係咪難玩d?
見好似話對戰易升d?
我想用15TH黎練剛剛四萬二千步拎到嘅加布。結果發現COMPLETE隻加布邊個都打唔贏……
其實完全冇影響有沙包機相當於一個唔使CHOK就可以遇敵嘅外掛。
迪路獸有冇咩特別野要觸發? 而家升到天女獸
晝夜無間試緊有冇得升神聖天女墮落形態
加油巴打 我都想幫到你手 但我真係新接觸
其實每個喺度留言嘅人我都想畀個正評多謝你哋可惜我都係連登新手P牌之前開account都係為咗開post教玩2020暴龍機﹐估唔到今次反應仲踴躍過之前!!!
今次呢部機,同伴嘅觸發機率超級低
根據其他人報告﹐似乎係ver. 15th就有嘅bug嚟﹐每部機情況唔同﹐可以靠reset搏下
你嘅意思係咪即係要我重新再reset返所有步數
我認為收曬同伴後同強化曬後都已經冇咩大問題﹐都只係打打打打打﹐你真係好介意就reset

利申:我電波出現都唔係好穩定﹐我都冇reset﹐因為我知自己有排試啲嘢
其實我就唔係全部都收唔到, 我有一隻亞古獸 同埋 巫師獸, 但係其餘就點都唔出, 就係唔知部機有冇問題
唔出電波事件就bug姐唔出同伴係運氣問題
Reset 救唔到運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞