迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
橙色少嘢玩過呢個少少﹐價位真係唔清楚﹐不過一定二手
呢個確保一手嘛
四萬三步,差甲蟲如哥瑪就齊初代八獸但15波呢個步數好似已經齊晒
大概半年前仲買到全新(差唔多起宜家呢部VER COMPLETE岩岩出預購果陣)
玩到目前,我覺得15TH最正嘅係個振子,手感實在好非常多
四萬八千步 八獸齊外加巫師獸睇黎我運氣唔錯
差緬貓獸同黑客獸!!!加油!!!
我連1999嘅地圖都未打晒……木偶獸果關渣,應該出唔到蠢貓掛
如果出到要報告我聽﹐我要update聽日個攻略
好。反正應該一時半刻都打唔完所有1999地圖
不過今次部機,我到宜家都未遇到一次打自己加攻擊力同血,有些少奇怪
33000步出埋 哥瑪,中陷阱,巴達,齊晒8隻主角+巫師,淨返黑客同閪貓
唔知同輸贏有無關係,2次陷阱都係電波之前輸左場,每次電波都係開住依個post f5然後天線對住lightening位
呢部都幾多人玩 上嗰月嗰部好似無咁多人玩同傾
冒號果部.......講真唔多好玩。
但發現果堆隱藏獸果陣都算幾驚喜
D個POST有冇人會集合 所有 攻略, 例如點拎到 隱藏人物
會唔會有數碼獸圖鑑?有時見到敵人認唔出係邊隻
你用追故mode追我然後向上應該ok喇喎?以我嗰啲為準﹐正傳攻略係 #336 開始﹐爬都唔係爬好耐
我諗要認嗰幾隻唔會認唔出嘅
最大嘅優點係唔使戳﹐而且啲燈好靚﹐有埋聖龍獸分支﹐已經係好perfect
有冇人響Figure mart訂左日版? 等到依家仲未有得拎貨,想問幾時有貨又冇人理
有冇師兄試過用17th個部機連線謝謝
參考本post #4 樓有曬官方認可嘅可對戰機種﹐如果冇你再po你款機出嚟我幫下你睇下
唔好意思師兄,我有追post 但想問清楚 post #4指2014年及2017年發售15週年復刻版數碼暴龍動畫機 係咪代表埋17th鋼鐵加魯魯版都可以連機因為想肯定連到先再買粒電 連機重執回憶同練獸
如果係呢部2017年發售嘅機其實佢官方命名都係Ver. 15﹐只係多咗紋章花紋﹐係可以對戰的。
唔該師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞