迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
係﹐始終要畫多啲嘢先做到轉轉轉﹐所以可能下一部會整﹐如果有
其實我想講緬因貓已經係成熟期
打到第2版地圖 一直淨係玩亞古獸 想問下而家想升下加布獸應該點升
我之後發現自己噏錯﹐緬貓獸嘅完全體先啱﹐其實上面我都講錯咗四樓做三樓﹐V龍獸講錯咗做V仔獸﹐而家一次過澄清返
1. 你遇到加布獸未?
如果未可以先由電波「CATCH!」「HELP!」救返其他精靈﹐要三格電波先會有機會﹐建議將天綫對住iPhone lightning口、雪櫃、智能手機NFC位置及電視等無綫電較強的電器部位。

2. 你知唔知道win嘅意義?
如果唔知可以睇返頭幾樓我寫有關win同進化嘅關係﹐大概就係靠贏場解鎖進化嘅階段。

如果未解答到你問題可以問返
有加布獸了 想問下攞佢打第2地圖夠唔夠打
同埋有冇得打番已經過左既地圖 係咪都要Chok幾百次咁樣慢慢升個Win?
贏輸除咗要殺到對方HP=0外﹐只要三盤後敵人HP低過自己就得﹐所以基本上咩關都夠打﹐打boss分分鐘都夠(如果已經有電波強化咗)。

當然係要戳係要慢慢升啦我都想有捷徑咁就唔使用咁多時間試嘢
輸嚟講最緊要都係平時要草DP
你隻閪貓完全體係tri第一定第二關撞到
屌 2萬步 終於多隻迪路獸
第一個map
我打完東京篇三關都未有加布獸……
先出比丘雞,之後係巴魯、哥瑪、迪路,連巫師獸都拎埋但就係唔見加布
加油
我想睇奧米加個動畫啊!
戰鬥暴龍獸個進化畫面型撚到
其實個玩法係咪就係呢不斷搖撞到野就係咁按確定制搶邊個出招先?
即係唔使喂嘢食唔使訓練痛嗎掃屎個d?
咁同人對戰使唔使點樣要搖會勁d?
另外9:00 PM - 8:00AM 就冇野做到唔玩得?

玩玩下想將隻15 同 complete版換殼
咁就真係完美
唔使照顧佢﹐對戰唔需要戳機﹐child lock期間可以戳機儲DP
咁咪換囉,又唔係難
點可以破解child lock?
玩得呢部機既點會係child
點check 自己dp?
冇﹐不過好多人會不停轉時間
撳「パラメーター」然後撳隻數碼精靈就有「DP」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞