迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
隨機咁大件事,萬鳩幾步先得一次電波
仲要唔係一定出同伴...點儲
剛剛行到27000 步,都只係出過一次電波...
呢獲真攞命
冇限制架,只要總步數每次達三千倍數就會電波,除非打BOSS
除非BUG咗
咁...應該 bug 左 點算,要重新黎過?
我諗真係有bug﹐我上面都發現到一個bug
萬5步,終於出迪路獸
淨係冇電波咪算係咁,我見過有人係怪都遇唔到,除咗BOSS冇見過敵人。最後都係RESET。
今日又行左3萬步啦
仲未撞到艾奧斯獸
有BUG唔奇,15TH果陣都有人除咗BOSS之外遇唔到敵人
多謝你嘅資訊!我之前只係敢推測唔敢打出嚟﹐原來真係會有bug!有冇多啲資料?
唔記得係連登之前堆數碼暴龍玩具post定台仔論壇,見過有人講呢個情況,reset之後就冇事
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=7255&snA=8171
剛剛去搵咗搵,17th都有台仔話有呢個情況。
估唔到出咗咁多次嘅產品竟然有bug。。。而2020年機反而真係冇咩bug。。。
明顯佢係用番個堆程式然後就加上去
連debug都懶得做就咁賣
出咗咁多次,個mon仲越黎越花添,玩具係咁上下。
除咗多咗關卡、可以用嘅數碼獸同埋進化動畫,本質上呢舊嘢同1999版嘅分別只係加咗save功能
淨係睇佢機殼寫2014都唔番改做2020就知佢地幾有心機
仔細望下你部ver complete個底蓋,你會發現今年仲係2014年模具完全一樣啊!
環保
我16樓時都係咁推測。。。而家似乎係真
屌其實用奧米加打贏隻完全體都已經解鎖到
恭喜你你係唔係差慈愛奥米加
開埋隻友情再番去試
我今晚chok咗三四次電波事件都係陷阱……我想要加布獸啊
翻翻前面嘅關卡仲有冇得打boss?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞