迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
有冇邊個map易中啲,差呢隻齊
應該冇~
應該真係撞彩😂😂😂 我都係返返第一區第一點推進化唔覺意撞到先知原來有佢
師兄 唔好意思先 但想睇圖
攻略無關

多謝連登一班巴打絲打!不知不覺已經係第二個post。

起初開account真係咩都唔識﹐只係覺得網上冇人寫暴龍機攻略﹐又好多似是而非嘅進化解鎖條件﹐純粹好想開post同人講下點玩同分享我驗證咗啱嘅資料。知道香港最多人睇應該係連登﹐不過自己又未上過﹐只係諗好似以前寫xanga咁寫應該ok掛?又睇咗一陣就覺得啲標題好似有pattern﹐研究後覺得「你問我答」形式好似最接近我想做嘅嘢﹐都係抱住試下嘅心態。

原來連登真係好歡樂!好開心聚集到一班鍾意暴龍機嘅朋友!我曾經講過我好多comments都想珍藏﹐最感動到我嘅comments係閪無忌巴打話我係「真・被選中細路」。然後有貞操報國巴打﹐佢投入討論嘅程度都令我覺得好感動﹐多得佢我先唔使買多部機。仲有好多comment過嘅人﹐無論係正面負面﹐我都好感激你哋!

我純粹係鍾意聖龍獸所以畫畀大家﹐希望大家感受到我對數碼暴龍嘅愛啦!幅畫係我今日企喺apple store度畫架﹐因為我自己冇iPad冇太多時間所以唔係畫得好靚﹐希望大家會鍾意啦!

歡迎大家繼續發問繼續發掘呢部ver. complete啦!(打到呢度其實已經淆曬底)
情懷無價
also Bandai:情懷無價
大家都係被選中
巴打畫得好靚
我哋係02最後有打開窗嗰啲細路全部攞到暴龍機
Btw 多謝巴圢 提供攻略
畫得好靚
Btw 大家都係被選中既細路
冇錯!至少都係被bandai選中嘅細路
你企喺App store幾耐?畫得咁靚
around一個鐘呢張半個鐘左右﹐所以好粗糙啲色油到出曬界之前仲畫咗張迪路獸
我啱啱都係一區第一點中左
真係冇分的﹐隨機

好似變左光頭機咁
變咗2020暴龍機
但係又好似幾好睇咁
想改時間繼續玩
可以改架冇咩問題
咁我追返post 睇點改
樓主你真好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞