迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
明白!多謝你哋嘅報告
咁個條件可能要加多一項就係要爆機
最後果張地圖 打左成晚都遇唔到 曙光女神獸(完全體), 係咪我揀錯地圖
要玩電波小遊戲先會遇到﹐最後一個地圖係得一個area
小遊戲即係 "變3格果個mode" ? 玩左成晚都預唔到 係咪好低機率
真係運氣
裝個長震apps, 放部暴龍機係部電話上面 自動行算
都2021年, 點解暴龍機仲係黑白mon
隔離他媽哥池都彩色mon, 仲可以連apps玩
呢部只係復刻版﹐所以都正常
遲啲出部vb就會係彩色可以連app
tri第一關,小怪係阿爾法獸會唔會過份咗少少啊!!!!!
跟動畫情節奥法獸係小怪嚟
同埋講真都有曬究極體﹐如果唔出高攻厚血啲會好冇癮
隻隻都阿爾法喎……tri劇場版唔會癲到一直狂打掛……話晒都係傳說中嘅皇騎
所以部機係hea我哋﹐緬貓獸有齊破解獸同拉貴路獸嘅file﹐收返嚟竟然唔識進化有黑暗進化系統有神聖天女獸墮落形態﹐就係唔整個黑暗進化畀迪路獸
照你咁講,堆boss都應該畀我地用埋喎,反正都做咗
……隻蠢貓起第一關關尾唔係完全體黎架咩??
點解佢可以一下打到我戰暴得返一格血可能呢個就係唔畀用嘅原因?
新手想問下WAVE果陣禁A+上下之後彈個CATCH出黎,
但最後都冇加到同伴, 其實係要點玩
catch和三格出現係因為收到電波﹐詳情請參考呢度

迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答
https://lih.kg/sgawHkX
#341 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
THANKS巴打
部VB好似大伏
洗白白後變廢柴都係動漫永恆不變嘅公式
開頭玩都係每3000步就遇電波
但玩玩下變左每隔6000先有電波
因為中間遇敵/boss?
你一係搵個破咗嘅map先﹐求其搖10以內嘅次數﹐再返攻略緊個map度﹐撳右邊下掣check下第一個步數同第二個步數嘅個位數字係咪唔同﹐如果唔同就ok(因為遇敵係齊頭步數)
睇POST見話會有BUG完全冇電波
所以我差唔多夠數果陣就睇實D步數黎搖
由1-15000步都係每3000就有
但18000冇,21000有,24000冇,27000有
一陣再睇下30000有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞