迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
Reset人生
LMLM
仲未去拎機
多謝支持拎咗可以 #336 開始睇
每過新版就會有新計步數,如果唔好彩行左幾十步就遇怪打輸左,本身係會加500步,但原來只會加到去個一版嘅maximum。
假設仲有8860步剩餘咁計,就算輸左都只係會去返9000步,唔會再多。
我都未 仲未敢去旺角
如果進化咗喪屍暴龍獸要點先轉得返機械暴龍?
連輸兩場﹐遇敵人即撳右邊下掣就當輸﹐亦可以搵第二部機連機幫手
我昨日都係就咁輸兩埸, 多謝師兄
我用亞古獸進奧米加打完LAST EVO個關BOSS都進唔到進氣之絆
奧米加打贏艾歐斯獸完全體
唔該巴打 再試下先
之前係睇錯咗個圖以為係究極體﹐其實係完全體﹐雖然後面有澄清返﹐但係太遲玩電波小遊戲可以遇返
表示skip咗VB完全冇興趣個電量真係不敢恭維﹐而且冇迪路獸dim咭
唔該晒巴打 即係3000步可以有機會遇一次?
另外慈愛奧米加拎完都未有機會進到一下戰暴一下奧米加就贏左
係呀喺tri.地區area 2行3000步會有電波陷阱遇到
我對奧米加無感﹐何況慈愛﹐都係收藏集郵心態
純粹想睇下個進化畫面有冇特別
JESMON個D係咪都要去TRI. AREA 2先會遇到?
而家應該差隻衰貓同佢
呢家仲有冇兩百蚊左近既正版機?呢款好貴
目前睇黑客獸冇限﹐貓係tri.地區
好似有Pendulum Z磚機?如果你話要動畫版嘅機﹐舊機只會更貴﹐呢隻真係算好平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞