迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答

1001 回覆
57 Like 7 Dislike
其實係總數﹐所以輸過一次隔好多盤再輸都係計兩次﹐同埋亞古獸輸一次、加布獸輸一次都係計兩次﹐不過攻略冇寫得咁清楚﹐之後可以加返
原來係咁唔該晒樓主
同埋想問甲蟲獸果d係咪無究進,練晒全部有完全體了
有究進呀﹐可以check下win III值有冇爆
爆左但無呀,定要爆機先有
我打緊第3張地圖第6個點
你睇下係咪因為你未理解個進化流程﹐你成長期撳進化左邊上下掣可以揀成熟期或究極體﹐而完全體係冇得再進究極體﹐詳情可以睇 #355

迪路獸/聖龍獸本命﹐暴龍機ver. complete你問我答
https://lih.kg/sgawHzX
#355 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
係咪得亞古加布獸進究極體先有動畫
當然
依個我明呀,亞古獸我都上到奧米加
定係巴達無究進其他有?我睇返我淨係爆左巴達同迪露winIII
其他我唔知係有定無就無打爆winIII
無野了sor 原來我巴達依家係有
唔知關唔關過左咩關事,我記得我之前睇係無
唔關事。。。最多我覺得係天使獸同究極天仙獸比較似樣?
可能日玩夜玩眼殘
依家再練晒上究極先

裝左個震蛋app代步
貓樣人型
我有幾次以為係廣告嚟做咩連登成板廣告
多謝分享
唔該巴打
我做足晒#518所以遇閪貓既條件 但五次電波小遊戲都遇唔到既
唔好意思﹐我想你幫我順序試下以下兩樣(唔做都得﹐只係實驗精神)

(1)如果未完成所有地圖﹐你可以試剩係喺tri.地區遇電波小遊戲嗎?

(2)如果已經完成所有地圖﹐你可以唔喺tri.地區遇電波小遊戲嗎?

大概兩三次就得了﹐唔該曬因為我plan咗下個禮拜reset部機﹐再驗證下啲條件麻煩大家了
我未完成晒所有地圖 但我每次都特燈去tri既地圖撞閪貓
想知你當時係咪完成晒所有地圖先攞到閪貓?
講多少少實驗個design﹐因為有人報告未齊同伴就有緬貓獸﹐亦有較多報告係最後先救到緬貓獸﹐而集齊九隻01同伴本來已經係緬貓獸嘅基本解鎖條件﹐而家想循地區限制方向諗﹐不過破12萬步都似係解鎖條件﹐如果有人未破12萬步又有緬貓獸嘅都請報告下
ok﹐多謝你嘅情報!我覺得係冇地區限制﹐如果你之後完關後你試下唔好去tri.度撞緬貓獸﹐我覺得會有再一次多謝你嘅情報!
入左可以再檢討
唔買只可以後悔
我想問last evolution既boss係咪可以無限打?
遇到兩次迪路
好撚正
唔進化已經三格攻
打路人完全體完全無難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞