[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
樓上嗰個正是在下
刷咗一次就刷唔到 可能唔夠手快
但係連獎品係咩都唔知
就嚟比呢隻game d bug迫到棄 屌佢老母 想話去收集情報上島 點知間飛機飛撚到邊界成架飛機爛撚埋 下面行黃字都完埋 都未去到
呢個bug不下十次單公冇呢個問題
玩咗兩粒鐘都唔中
That’s why 我加陣都係隨緣抽

啲時間用嚟走多幾轉Cayo perico好過,咁計落啲時間仲化算(同埋好玩啲)
想問末日2 ULP條仆街死都唔出 有咩方法解決?
我用ps4打
熄左佢再黎過 潛水車果關都係有bug
打左三次 一模一樣
英國佬第三個任bug撚左
接完任話要去搶貨之後乜指示都冇出
去到suppose嗰到搶左架貨車啲人bug住唔郁
轉過好多次場都係咁 點搞
同埋重on好晒時間
別墅respawn 都唔會開心得去邊
唔只第三個,英國佬任務全部都有bug

我個人感覺係接任之後到完成任務之前都唔好死會比較易完到個任
搶金毛搶上癮添
賭場一抽就中咗車
琴晚用左2個半鐘係咁抽 結果啲咩4秒大法都係唔得 我9轉左幾次反而抽到
近排想玩返舊劫,但得我同個fd 唔夠腳玩,想問有無巴打有興趣?留psn 我add 你地
漏左講係ps4
救命 科薩卡真係好多bug 入去都黑畫面勁耐

有冇巴打都有呢個問題?一時秒入到 一時load到唔知重唔重開game好
你玩public定invite場?
巴打psn唔係ps4係咩
屌,打錯已經夠樣衰啦,你仲踩多腳
我抽中左輪盤架鬥牛勇士 揸左入潛艇,但係又無得用 “潛艇載具”直接call返鬥牛車出黎。

宜家下下都要返去潛艇 先揸得返鬥牛,究竟係bug 定正常既setting?
唔係響service嗰到call

正常call mechanics 就call到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞