[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
一定係買terrobyte先
想賺快錢
得二百萬係手
應該買潛水艇定兀鷹先
無飛行工具走去做佩里島前置好似會好哂時間
潛水艇 唔洗諗
Thanks 巴
好哂時間都快過其他方法先
有機庫先可以幫你D 飛機改色甚至改裝加槍炮,如果你有野人 禿鷹嘅話 機庫係必備(又要型好多)
而且機庫DISPLAY個位都好大,好值得買,可以考慮買第二貴 果個,一出門就有部 天煞俾你執黎玩果個
即日起至 6 月 2 日止,完成任何新的特技競速就能獲得 10 萬 GTA 遊戲幣獎勵,以及卡尼斯美國傳奇 T 恤
此外,6 月 2 日前,趁著淡季免費領取一個煙火發射器及煙火,點燃夜空
快D去 Ammunation 拎個 Firework Launcher 玩
真,一定係買 kosatka 先,真係好想要飛行工具其實無難度,呢個位置 https://images.app.goo.gl/HxN4mNpyvU2twBum6 有八成時間都有 helicopter,偷走佢黎用。你揸架kosatka (坐司機位) 泊佢埋呢個位置附近,然後先開始任務
部車揸到最快時,
個螢幕會係咁震,
有冇得搞?

勁難睇!
重新入game就得
做完第一次應該夠錢買sparrow
真係無直升機就去碼頭對面搶
多謝大家咁踴躍回應我
岩岩好夠錢依家去買
有400萬買咩好
資產得潛艇同sparrow
做第一次可以睇下大宅有冇金,有可以搵多個人幫你,如果你攞85%分分鐘多過單機
自從有左 Sparrow 之後就覺得兀鷹 buzzard 無乜用 Sparrow 移動速度快好多,飛彈射得又密
作戰中心有冇得改暴君MK2?
但係無咁襟撞,landing個feel好似好硬咁,落都幾次地就壞,成日要送返去

不過用得都係for單程,是但
好視乎你個 play style 喎
今期 facility 同 avenger 特價,但係如果你無朋友,咁就兩樣都無乜用 因為 doomsday 同陌生人玩好難 avenger 個 weapon workshop 係有D用處,不過又唔係 avenger 獨佔功能

想買車黎做任務可以參考下置頂 post, armoured kuruma 或者 toreador

想有被動收入 (唔想一日到黑都係刧金毛咁悶) 既話就 nightclub 再加一堆 biker business, 不過呢期無特價就唔太建議啦
kuroma有啦toreador除咗潛艇,火箭同nitro仲有咩特別

我覺得有kuroma完全荒誕好用過火箭真係要火箭未攞部sparrow, 仲有得走位

doomsday就不了,唯一吸引到我嘅係jetpack,但係唔必要
oppressor mkii 必須 terrorbyte, terrorbyte 又必須 nightclub
個paywall
sparrow 係好處多,但係所有傳統任務都禁用(例如舊打刧、或者今星期光頭佬兩倍回報果堆).

傳統任務可以叫 personal aircraft buzzard (前提係你有放一部 buzzard 入 hangar) 但係通常叫出黎係好遠,唔會係你附近

toreador 好處係 (1) 大部分傳統任務都畀你用 + 無限 missile. (2) upgrade 門檻低,唔需要買咩 avenger terrorbyte 等等
vigilante呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞