[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
請問有無人知PS5 版可唔可以同PS4版 一齊玩?
有冇巴打可以幫手過人道實驗室
我都用左2m買個彈,
買完先發覺,直接轉場先係最快
PS4 每月嗰100萬終於入數
癡撚線pc外掛多撚到
機庫買邊個好?
軍庫最平果個 好似200萬
想問下我買左220萬潛艇之後, 係咪要買個會所做CEO先可以接到前置任?
買office做CEO或者買會所做摩托幫都可以做前置!
唔洗
PS4撳實個Pad
電話撳M? 唔sure
我自己嚟講就係直接轉session,spawn係kosatka再開
CLS 睇勻成個島 得一枱Cocaine仲要閘起咗 金仲完全唔出
想話請人Join場都唔好意思招呼人啦 

有無抽得再衰啲
都做到elite嘅 不過真係好閪
十二分鐘搞掂Elite咗,不過我跑緊Fill Your Bags白金獎二千萬Secondary Loot條數啫

喺airfield淨攞草埋單三十八萬
除咗day-0嗰陣以為執草最好賺之後咁多次都無咁跑過

嚟緊呢鋪好少少,嚿Cocaine喺北碼頭執得到,不過都係要執草塞爆袋…
屌佢老母個英國佬打嚟兩次叫我幫佢拎返啲乜鳩石 做完兩次都bug咗

我冇時間做
既然有bug
唔撚理lu
應該係cocaine >weed>cash?
係咪啲人賺太多
改左做cash為主
我今日同人輪流開
一人一次都係勁多cash
我覺得都係睇都唔睇啲垃圾
直接去完通訊塔之後就走
到時搶嗰陣直接去拎算
pc一建議單人ser
你都唔想睇到長方形一格格喺chat box 架
買完地堡之後要點?
做晒啲任會送車
但係幾次拎完啲石就無晒指令
Gold > Cocaine > Painting > Weed > Cash
想問下
普通online mode
同入人地啲ser玩嘅online mode
有咩分別

public 同private 就有
有部分任務係public 先可以做
主要都係nightclub, bunker, factory, hanger呢啲買貨/出貨限制
其餘都可以private
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞