[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實我地連舊版heist都未解
以前未有金毛呢1200萬就真係爽既
依家有金毛4條友輪流打
應該會快過你解criminal mastermind
玩得舊打劫就唔係為錢啦
如果玩舊版 heist 我 okay, 自問已經熟到 hard 都不死,PC版 Social Club ID ivan_lkc2
Doomsday 就真係 sorry 未玩過 要D時間
多謝Ching
再睇下有無多隻腳再一齊加
唔洗啦
單人仲快 卡尾關 150萬150萬咁賺
金毛真係atm黎
btw 有無discord谷
乜咁快又一個禮拜

們期更速
- 賭場車又變返跑車(亞班尼V-STR)
- PR4/R88/RC坦克+車仔/骷髏馬/唔記得咩300減價
- 機鋪(包括所有野)減價
- 摩托幫賣野又又又兩倍錢

幾時肯出隻豹呀R*
金毛都俾我地洗劫左120日你都仲係唔肯出呀
幾時有呀屌

Story 裝咗mod 嚟玩
宜家玩online 佢話我裝咗模組玩唔到
可以點?除左剷咗個模組
將dinput8.dll同ScriptHookV.dll移走
有用OpenIV改過file就要睇下係唔係有mod folder
有嘅都移埋呢個folder同個script folder出去
呢埋嘢只要唔係喺game個主folder就唔會detect到
機鋪既 upgrade 全部收緊原價,啱啱試左 係得個 purchase base price 有減

條片話機鋪的機同埋部超級電腦減價
唔通佢睇錯
冇動力開game睇
遊戲機同超級電腦係有折,不過 drone station 又無,renovate 都無
部超級電腦 功能上 同 terror-byte 有咩分別?
超級電腦就你人係機鋪就可以打理所有生意
驚骸位元就只限幾樣生意
自從有金毛之後都冇理過其他生意
上上個星期 biker sell 2X money 果陣 我 all-in 左 upgrade 全部 biker business (販毒、偽鈔...),頂佢原來賣一 round 先賺得十幾萬至廿幾萬,仲要衰到每次用咩車送貨都要抽,抽中架 post-op 郵差 van 仔就真係喊出黎 畀 30分鐘你送貨,用足 28 分鐘先送完 真係不了。 3X 可能會諗諗
舊產業係咁架啦
其實好悲哀
當初大家嫌棄舊生意唔夠疊水
到依家金毛大金庫黎左
又覺得成個GTA係得返一樣野玩
好悶好冇癮
普通大廳又暴君外掛滿天飛
又同時想玩舊野又冇人肯

R*你真係一個大仆街
賺夠金毛咪玩下其他產業
以前真係冇錢冇得玩
想請問 heist finale (包括舊heist, 金毛) 有D位會建議你戴返個 mask, 究竟有咩用

如果 free mode 我就知道戴 mask 用途係 1. 戴 mask 2. 犯罪(例如刧便利店) 3. 離開差佬視野 4. 換 mask 即減一星....

但係 heist finale 究竟戴黎有咩幫助? 早幾日幫一個鬼佬劫金毛, 佢用 aggressive approach, 去到某個位,佢好堅持要全team 有 mask 先肯繼續

其實更多係扮野
你要知道面具係呢隻game除左用黎遮住我地個柒樣之外係冇撚用
儀式感

想玩下個劇情
但遇極唔係弱智就彈機
4人任真係鳩到不堪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞