[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

架鬥牛勇士加陣係賭場大獎車

記得抽

暗黑兵法:開定task manager,抽,個輪就停嘅時候如果佢唔係停係架車到可以用task manager kill咗隻驚,咁樣就可以無限抽
pc
等咗起碼10分鐘都未踢我, 個人物係線上MODE到行得走得, 只係左下角話儲存失敗, 連唔到ROCKSTAR
你試多幾次先 我玩咗咁多次都未試過咁
https://youtu.be/cU0oHq9Y6Ws

唔知wow咗未
拉瑪同富仔真人
新手太撚多野要買
儲緊錢買鬥牛勇士 玩多一個鍾先夠錢買
點知賭場發現有 仲一抽入魂 好撚開心之際先知原來有暗黑兵法
不過都好 慳番3球幾想買架蝙蝠車
btw想問你地前置任個長鰭你地係點解?
係唔係一定會同班黑驚爆發槍戰?
唔理佢地,倒車入去上咗貨就揸出門口,然後自殺消星慢慢揸返安樂島
正想問有冇bug
琴晚做咗左輪hs 50人
同埋石斧(?)斬25人
想做埋整天線
googld搵到個位但開唔到任
求指教
或者可以用#127嗰招斷網,不過無咁穩定

Force quit隻game 100% work
Bug咗一次 就中咗
其實真心幾易中我第一次抽車
平時d抽獎車係唔係都係咁撚貴?
btw唔撚好用既諗住用黎解前置潛水艇,
結果都係用番飛雀好解d
卡尾關未聽過有事
反而賣樓bug刷錢九成死硬
唔一定,有時佢會放垃圾
新手想問下係屋企掛機睇電視對工廠整貨有冇用 ?
今日掛左幾個鐘淨係地堡條bar有郁過 古柯鹼廠就冇

但賺錢唔建議玩工廠
咁我儲下錢買其他野先 但係呢1,2日睇電視掛機淨係得地堡有加進度 工廠果邊冇 想問下係咪bug左
新手搭單問其實而家係咪打佩里克島賺錢最撚快?一個鐘一球
瘋狂搶佢錢就對了
唔洗無限抽已經中咗 屌之前正價買
我都正價
賣返佢 拎返兩球都好
仲未抽到,返工無咁多時間係咁刷賭場抽獎

有時間搵啲任務玩下好過
啫係好似樓上師兄講 一過界或者去唔到架車就九秒九熄驚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞