[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
入到莊園大宅唔小心觸發警報嘅
就直接死兩次返waiting room按page up
做quick restart
唔好浪費時間去打啲無限重生嘅守衛
只要警報一響,啲守衛係源源不絕咁生出嚟
低lv打cayo perico prep mission有d難
邊一個 prep 死得最多?
火槍: 買左 Sparrow + Missile 會易好多
武器: 天台入大廈 + silenced weapon (跟踪 helicopter 難度較高)
潛艇 anti-sonar: 先 Sparrow 射死水面敵人,然後揸自己架潛艇去敵方潛艇正上方(坐司機位就揸得),入到敵方潛艇就離遠掟 Grenade 炸D人就得,未見到D人已經炸死左
如果唔泊定自己架潛艇係敵艦正上方的話,會好難 escape,一出艦就兩架 helicopter 追住你黎射,你游緊水又無得反擊,最好一出敵艦就極速游返自己潛艇完成任務就算
cayo perico 前置任
Sparrow + Missile
最好配搭埋 Kuruma (Armored)
基本上就無敵

酒店房:跟上面我post嗰條speed run片

火槍:建議戴頭盔練習避開cone of vision

指紋複製:第二個地點,入去前先射爛門口兩支cam

武器:Kuruma 地面入地面出,因為無論你入去有冇俾人發現
到你偷完走佬,對家一定兩架直昇機招呼你
坐入Kuruma,用手槍打機身嘅槍手,唔好打機師,亦唔好打爆直昇機
只要兩架直昇機嘅槍手都死亡,個機師就會好無奈咁喺上空盤旋
如果你打死機師或炸爆任何一架直昇機,就會有第三架增援
殺埋地面嘅兵仔,就可以叫架sparrow出嚟,直接飛返潛艦

(如果刷到跟蹤女武神,直接用missile射爆佢,failed咗再做過就會刷到其他地點)

anti-sonar,潛艦水底接近目標,會提示射魚雷
一共有三架快艇要打,之後就可以進入敵艦
第一次用grenade炸,盡量記敵人位置
敵人位置基本上次次都係一樣,只係個device唔用位置

第二次重返cayo perico會要你去搶一個plasma cutter
呢部份都建議用Kuruma做,打晒目的地嘅敵人
搶到個plasma cutter之後 (唔需要落車,直接用車轆過個袋就攞到)
走佬時,敵人一共有三轉增援,每轉兩架車
打晒就可以call sparrow直接飛返潛艦
其實跟蹤女武神 點解個個都避之則吉?
除左時間用多左之外,其實唔算非常難,用 sparrow 跟蹤到目的地 missile 尻射,入機倉 grenade 炸死兩件卒,再即刻跳落地面,撻著埋架 sparrow 援軍都未黎得切就閃人
1.晒時間
2.遠
3.煩
當你有暴君MKII個陣
入天台用火神血洗完個寫字樓拎埋架罉返埋去隻艇到
女武神個任你分分鐘先啱啱到
所以可以避就避
除非你連開3次都係女武神咁黑
咁就乖乖地做啦
射直飛彈解決,用唔夠一分鐘重開搞掂
11月
汽車文化將重磅回歸洛聖都街頭,為追求汽車效能和改造升級的粉絲提供全新機會,讓他們能夠與志同道合的車迷合作測試和炫耀他們的愛車,而且完全不受當局和其他搗亂者的干擾。這股重新燃起的風潮帶動了當地地下車聚的興起,也為當地的競速圈子注入新活力,當然市場對於盜竊載具的需求也來到史上新高。

今年夏末,準備迎接一場場高風險又精彩刺激的動作場面,且看各路人馬上街爭奪熱門清單上的最新載具;在全新競速模式一較高下,或是參加一系列多階段的搶劫任務,專門改裝的逃亡載具將是您應付這類任務的最佳利器。

暗示新heist定新車可以用係之前D heist
跟蹤女武神浪費時間已經係咁先
直接用導彈炸左架女武神再刷仲快
啲鬼佬話可能係F&F個隻搶車式打劫
不過依家都係估估下
都好大機會係新打劫
當你連續狂洗都係女武神個陣
你會選擇乖乖地做左佢算
當大家好期待以為係新打劫

如果只係拉瑪差事
萬眾期待
佢終於黎啦(FC一下唔該)
20/5/2021 GTA更新

- 等左差唔多半年既金毛豹終於可以搶啦(FC一下)
- 賭場車:卡尼斯自由行者
- 一堆車減價
- 夜總會有折(包括所有裝修)
- 聯絡人任務好似有兩倍(求FC)
- 夜總會人氣任都好似有3倍任(再求FC)

終於肯出啦屌你老母死R*
有fd 証實有豹,價值1900000
好似有車送?
免費車就無喇
https://www.rockstargames.com/tw/newswire/article/89k22k48a51519/valuable-panther-statue-spotted-en-route-to-cayo-perico
但係有免費衫
同埋免費塗裝 for HVY 威嚇者

另外有一個point 好似上面無提: 「接下來七天夜總會的每日收入也將翻漲三倍,讓您數錢數到笑開懷,天天忙著清空保險箱」
今星期特價車繼續有HVY 威嚇者上星期先特價完 呢架野完全唔知買黎做乜,全方位被 Insurgent Pickup Custom 屌打
買嚟擺 反正都用唔晒啲錢
講實用己無意思,只期待改件有特色多選擇
進入半退休狀態

用咗好多錢買啲唔用嘅車

例如:黑神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞