[PC/PS4/XBOX] Grand Theft Auto V Online GTA V#3

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
老老豆豆其實我都唔係好明 Rockstar logic,
炸彈/焊槍 點解其中一個 mandatory,係因為佢逼你搵一個方法進入大宅 (一係炸正門、一係焊 drainage),同埋開鎖 (玻璃柜對出果把鎖,一係炸一係焊);不過奇就奇在,明明進入大宅就唔止呢兩條路,仲有偽裝呀、grapping hook 爬入去呀 開鎖亦可以就地取才用剪刀 講到底根本連炸彈同焊槍都係 optional 先啱
最好笑係D炸彈可以炸爆正門,但係竟然唔可以用黎炸開大宅入面D金條房
我從來都未成功喺
五分鐘之內入到一個街場
每次都係等到我唔耐煩
直接solo咗個場
(喺雲層load緊已經可以用5秒)
個logic 就係無logic 都有人繼續玩 永續gta5
隻game已經一早變咗second life
嗰類open world living game
係生活喺個虛擬世界而唔再係玩劇情
(story mode都一樣可以裝mod 一關都唔洗過)

你可以話佢懶,因為與其用大量資源去開發GTA 6
寧願定期更新GTA online隔幾年再加新島嶼
到個game 嘅 graphic真係唔入流時
先再轉新3D engine去build新game

其實而家好多game商都係咁
亦係因為咁而令到好多系列作品都冇再繼續出
Gta5有咩生活可言
食煙飲酒打飛機
應該話R*係想做到second life
但唔代表佢有成功做到
單機版,
有冇得買戰機?

我見得$3m的tank有得買。
去軍事基地偷
係finale係咁射失搞到俾人發現
點算,而家先第一次,想搶豹
熟多幾次無咩野
唔玩精英直接重新開始就得
反正無限卡尾關已經夠
好多守衛其實唔需要死
尤其是你 solo 的話
守衛聽唔到你跑步聲(唔知係bug 定特登),一開波盡快跑去間屋附近 sniper 解決三個紅色 cone
藍色cone唔洗死?
佢阻住你既咪送佢見上帝囉
唔係既話可以唔洗死
串完啲外掛
自己身上啲彈補滿曬
多咗啲無買過嘅槍

點算好
唔想被人ban
x12
見到係掛仲要串佢地
靜靜地檢舉佢地咪算囉

依家好啦 分分鐘變左你係用掛嗰個啦
睇下佢地有冇報串你定只係嚇鳩下你咁啦
PS話免費派係幾時派?
我係轉咗場先知
直家啲掛咁癲架咩
試下 fully quit game 再 load 睇下D無買既槍有無消失,如果仲係唔得就快快手買返晒D槍再搵個 gun locker HIDE 左佢
有把槍係海軍個把
檢舉嘅話可能死得仲慘
navy revolver 我都同你情況一樣,自己未 unlock 但係畀人加左,已經兩個月 so far 無事無幹 我都唔知咁樣樣仲可唔可以 unlock 多次
真係玩掛既唔會理邊個報佢串
反正ac冇左咪再買過
係啲白癡仔一時興起買掛玩俾人報串到仆街先報復者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞